Friday I'm in love!

Hej på er! Första dagen i skolan gick bra, och skolfotot får se ut som det gör, inte min grej dedär. Ikväll ska jag till min älskling i Värnamo, vi ska äta ute och sedan åka hem till mig och sova här. Imorgon tar vi farväl för en vecka framåt, en vecka som jag kommer att tillbringa i Mallorca med 30 grader och sol. Ska fixa lite med packningen nu och hoppa in i duschen, men vi hörs imorgon! puss.
 

Monsters don’t sleep under your bed, they sleep inside your head.

Hello guys. Kom precis ut ur duschen och sitter nu i sängen och kollar på tv. Imorgon börjar allvaret igen och det känns väl sådär, ska dock bli kul att träffa klassen osv. Vi tar även skolfotot redan första dagen, så ska kanske skippa mjukis imorgon? Det är annars vad jag vanligtvis bär i skolan hehe. Blir väl att lägga sig lite tidigare ikväll med, för att undvika dem där blåa påsarna som gärna vill krypa fram under ögonen, ni fattar. Men tjenis penis, önska mig en bra dag i skolan. Vi hörs, ses osv.
Man har ju ändå saknat skolan lite..

dip dye

Skulle vilja göra något liknande bilderna nedan, mums!
            Tumblr_m5prjrbydr1qcmw11o1_400_large

I smile when you speak.

Känns som jag bara väntar och väntar. Innan så väntade jag på att Ronja skulle sluta och komma hit och hämta sin cykel, och nu väntar jag istället på att Jonas ska sluta, så vi kan åka in till stan. Kommer bli så himla tjurig om han säger att han inte pallar.. Men jag håller tummarna för att han ska orka det, för jag har inte lust att göra något annat ikväll.

Some facts

♥ Älskar att höra vad jag betyder för någon, så man vet att man spelar någon roll och är viktig.
 
- Hatar att känna att man ibland inte räcker till. Har två armar, men ibland behöver fler än så kramar.
 
♥ Älskar mat. Jag har alltid varit, och kommer nog alltid att vara ett matvrak.
- Hatar att jag inte har någon som helst aning om vad jag vill bli i framtiden.
 
♥ Älskar sommaren och allt som hör den till. Synd bara att Sverige knappt kan bjuda på någon sommar.. 
 
- Hatar mina humörsvängningar, som inte bara tar kål på mig, utan andra också.
 
♥ Älskar musik. När man själv inte hittar orden, finns det alltid ett flertal låtar som gör det åt en.
 

I remember when you called me beautiful.

Godmorgon! Ligger och drar mig i sängen för tillfället, och ska strax samla kraft för att gå upp och äta frukost. Hoppas verkligen att stanrundan blir av idag, man vet aldrig med Jonas och hans ork. Imorgon börjar i alla fall skolan igen, känns bara galet? Sommarlovet passerade så fort det bara kunde och vädret strejkade alla dess dagar, fuck swe. Känns bra att bara gå i skolan en dag och sedan dra iväg en vecka till Mallorca, det behöver jag efter att ha jobbat och slitit i sommar.
 

http://modelinia.tumblr.com/

Road Trip! - Alyssa Miller for Vogue Latin America
Cali Girl - Elsa Hosk for Elle NorwayBabe Alert!  Jessica Hart is summer perfection for Salt MagazineNo one does cool like Lara StoneOh Miranda!Alessandra Ambrosio for the win!
Underbara bilder, inspiration.

Humor!

Denna killen är alldeles för go, och om ni inte sett hans videor förut borde ni verkligen ta er en titt nu! Ännu roligare när man är trött och go som nu ;)

N hjärta A

Denna dagen har tillbingats med min bästa älskling! Vi har ätit gott och bara haft det mysigt. Han är verkligen bäst, och jag är så lycklig över att ha träffat han! Efter att ha lämnat av han på stationen, drog jag hem till bror och städade/hjälpte han packa lite, då han också ska med till Mallorca! När jag var klar hos han blev jag hemkörd och nu ligger jag bara och softar i sängen. Imorgon är det en ny dag i alla fall, och då planerade jag och brorsan att vi ska in och shoppa lite till han i Jönköping. Älskar verkligen att köpa kläder till killar, och det är extra kul när man får bestämma vad som ska köpa och inte hihi.

Lite inspo till er killar!

Detta gillas.

Det låter som spåkulan känner till att Mallis är på G!

 

Kandeeshop.se


Älskar verkligen dessa tshirts, för det första verkar dem så sjukt sköna och för det andra är dem snygga!

Mallorca

MALLORCA 2012♥           129--editperigramma.jpg (1023×660)           alovisa.blogg.se -alovisa.blogg.se -           the climb.           melodies of heartsOda'Karianne - Life's a bitch, so learn to fucking ride her!           Untitled           It's a beautiful worldmartheborge - Jeg kan kontaktes på martheborge@hotmail.no           - moℓℓy -           Майорка. Плайя де Муро. Самостоятельный тур.
 
3 days left!!!!

This is love

Godmorgon alla morgonpigga! Vaknade precis och ska strax gå upp och äta lite frukost. Skulle egentligen städa hos min bror idag, men vet varken om orken eller tiden finns. Får helt enkelt se hur det blir med det! Anton kommer hit runt 14 i alla fall, och då ska det firas med presenter, tårta och köttbullar haha!

Grattis till min älskling!

  
 

Ut och ta luft.

Ska åka lite bil med Stina om ett tag, har inte träffat henne på veckor nu! Hon har varit utomlands så inte så konstigt, men fortfarande. Behöver även komma ut lite, och andas in lite ny luft då jag inte har mått så speciellt bra denna kväll och kan behöva det. Vi hörs imon guys, puss.

Nasty Gal


Tumblr

Nu har jag skaffa mig tumblr och för att komma till min sida kan ni antingen trycka HÄR eller så klickar ni på bilden i min side där det står ''tumblr''.

Packa packa

Kom hem från Vaggeryd för en stund sedan, efter att ha handlat lite där med mamma och mormor. Tillbringade även morgonen hos Kasey och handlade med henne också haha! Vi solade även lite på hennes studsmatta, och åt vattenmelon till det, blir det bättre? Nu ska jag börja packa till Mallorca i alla fall, så jag inte gör det i sista sekund som vanligt.
 

Hos kc

Sitter hemma hos Kasey just nu i hennes nya, mjuka säng. Medans hon står i duschen passar jag på att blogga lite, hehe. Nej men det blir att sova här inatt och troligtvis kommer vi somna till en film som vanligt. Imorgon ska jag börja packa till Mallis, då det inte är allt för länge kvar nu! Men nu har jag annat för mig, vi hörs senare eller imorgon!
 
På onsdag fyller min man år för övrigt!! och jag saknar han sååå just nu. <3

I would love 2 wear this.


Petade ihop ett litet collage på en dreamoutfit, jag dör, långsamt.. 


love

 
Smile, It confuses people.                        couple | Tumblr                      pinger.pl - inspiracje - strona 5 - o tym się pisze!

Me like

Har verkligen fallit för breda kedjor runt halsen, och detta är dagens vill ha! Ni hittar dem i färgerna silver, guld- och roséfärgat HÄR för 249:- st.
 

Hurtig?

Tja! Igår blev det att leka med min kära vän Ronja, och även sova hos henne. Vi var skitduktiga och drog ut på en löprunda igår, och idag blev det även en PW, bra där!! Idag ska jag även till Vaggeryd och testa på thaiboxning, verkar grymt kul! Efter det blir det sleepover hos Kasey och en massa mys såklart. Men nu måste jag packa lite, ciao!!
 

-


Sounds good!


One week left, untz!

Heeej på er! Har varit och handlat med mamma så kom precis hem från affären, sen körde vi även hem Kasey då hon sov hos mig inatt. Igårkväll blev det att vara med brudarna hemma hos Matea, och mysa med en massa godis till en skräckfilm på tvn. För övrigt så väntar jag på att min Anton ska komma hit, så vi kan äta hehe. Nej men dagen och kvällen tillbringas med han, och då vädret suger har jag inte en aning om vad vi ska göra.. Men det blir väl att dra på en film och vara glad, inte många dagar kvar tills man drar till värmare breddgrader ändå! Faktum är att det faktiskt bara är en vecka exakt kvar nu!! Men nu ska jag laga lite käk, ciao.

bild från midsommar!

inspo

Helt kär i mysiga och varma tjocktröjor till jeansshorts och ett par vita palladium skor, grr.

Jönköping city

Ska in till stan idag med min boy, för lite shopping, käk osv. Älskar för övrigt att det är klarblå himmel ute just nu, men vet dock inte om det är någon vrme. Har en hel del att hinna med innan jag ska på tåget i alla fall, som att duscha, äta, sminka mig, fixa håret, fixa en grej med mamma, städa osv. Men som den superwoman jag är så fixar jag det, vi hörs senare, ciaoooo.
Bild från något festtillfälle.

Hos kasey

Tjenis penis. Ligger i sängen hemma hos Kasey med henne sovandes brevid. Tjejen har jobbat och jag glor tv, det är såhär man umgås! haha. Nej men vi har hunnit med en hel dels snack(innan hon somnade heh), eftersom vi missat en del hos varann då vi inte kunnat träffas knappt. För övrigt så är det inte alls många dagar kvar tills vi ska till Mallorca tillsammans, en dag i skolan och sen sticker vi woho!! Nu ska jag chilla vidare iaf, pusss.

Hos kasey

Tjenis penis. Ligger i sängen hemma hos Kasey med henne sovandes brevid. Tjejen har jobbat och jag glor tv, det är såhär man umgås! haha. Nej men vi har hunnit med en hel dels snack(innan hon somnade heh), eftersom vi missat en del hos varann då vi inte kunnat träffas knappt. För övrigt så är det inte alls många dagar kvar tills vi ska till Mallorca tillsammans, en dag i skolan och sen sticker vi woho!! Nu ska jag chilla vidare iaf, pusss.

Mot ica!

Nu ska jag dra mig mot jobbet för en lagom arbetsdag på 5 timmar! När jag slutat väntar min älskling hemma hos mig, wieeeeeeeeee. Idag är jag glad och det känns som allt börjar falla på plats igen. Ciao.
<3

Kommer ni ihåg?

Det var denna listan som gällde för ungefär 3 år sedan, men när jag bytte mobil så försvann även listan med den. Blev så så glad när jag fick se att den fortfarande var vid liv och att min bästis hade kvar den, och hon skickade självklart den direkt. Detta är nostagi på hög nivå! <3
00:00 Önska dig något
01:01 Tänker på dig
02:02 Kan inte vara utan dig
03:03 Han drömmer om dig
04:04 Ni kommer kyssas
05:05 Han är din för evig
06:06 Han älskar dig
07:07 Bara vänner
08:08 Blond kille gillar dig
09:09 Du kommer att se honom
10:10 Brun hårig kille gillar dig
11:11 Han är ledsen utan dig
12:12 Ni kommer träffas
13:13 Du kommer lära känna en ny
14:14 Han är kär i dig
15:15 Mörkhårig kille gillar dig
16:16 Förhållande
17:17 Han talar sanning
18:18 Han är avundsjuk
19:19 Han gömmer sina känslor
20:20 Någon kommer att ringa
21:21 Han gillar när du kollar
22:22 Han gillar dig
23:23 Du intresserar honom

12/08-2012. One month

Godmorgon världen. Ligger i sängen för tillfället men ska strax gå upp och göra mig lite frukost. Ska vidare mot jobbet vid 14, och kämpa på där tills 19.15 ikväll. Inte allt för jobbigt men skulle hellre vara ledig haha. Idag är det för övrigt ingen vanlig dag, utan idag har jag och min pojke vår första månadsdag, det måste börja någonstans ellerhur? ;) haha. Så han kommer hit ikväll och myser med mig, vet inte vad vi ska göra än då det är söndag och det mesta är stängt, men vi kommer på något! Hörs senare, ciao.
 

helt död.

Hej på er! Idag har jag stressat mig igenom hela dagen. Började med att jag och Ronja åkte in till stan med mina päron, för lite shopping då jag nästan inte hunnit shoppa ett skit i sommar. Fick iaf med mig ett par skor hem, ett halsband och sedan en liten hemlig present. Annars så fanns det ingenting på a6 idag, jag som verkligen hade velat slösa upp lite pengar.. Nej men jag har ångest över att jag knappt har något nytt i gardroben, jag har verkligen inte haft någon tid över till att shoppa, inte ens rean hann jag med... Tiden har verkligen inte räckt till det heller, precis som till allt annat jag inte hunnit med som jag tog upp i inlägget i onsdags. Ska iaf sova strax då jag är helt slutkörd efter dagens arbetspass, drog till ica direkt efter att jag kommit hem från Jkpg.. Vi hörs när vi hörs, puss.

Skorna jag köpte idag, 699:-
 
 

Tiden räcker inte till.

Jag just nu. Ligger i sängen och kollar tv, samtidigt som jag slänger i mig bulle efter bulle..
Tänker vila från livet utanför denna fredag och även från alla tankar som svävar runt i huvudet på mig för tillfället. Ska för en gångs skull umgås lite med mina föräldrar, något som man egentligen borde göra oftare. Men tiden räcker inte till, inte någonstans, till någonting. Ibland känner jag att jag inte ens hinner med mig själv, och hur ska jag hinna med alla andra då? Finns så mycket jag vill rätta till för tillfället men tiden räcker knappt till. Jag är så glad att jobbet snart är över, för det är en av dem största anledningarna till att jag inte hunnit med det jag egentligen ha velat mest, umgås med dem jag älskar. Tyvärr.

NEXT, KÄK.

Belönar oss med en fet marabouchoklad efter en helt ok powerwalk, det jämnar ut sig alltså hehe.. Next blir att laga lite käk, och dejta eftersom det var så längesen nu! Vi har det bra, ciaoo.

Vaknar till ett gulligt samtal.


Vaknade precis och några minuter efter det ringer Antonija.
Hon säger: ''Hej Nicci, vad gör du''?
Jag svarar lite trött: ''Heej! inte mycket jag vaknade precis, själv då?''
Med världens gulligaste röst säger hon då: ''Jag vaknade också precis, och tänkte på dig direkt!''
Haha man blir ju helt varm i hjärtat, hon är för fin hon! <3
 
Nu ska vi döda lite tid i samband med en powerwalk, och sedan ska vi väll bara skratta åt allt man egentligen inte borde skratta åt.
 
 

Du kan aldrig göra mer än att försöka.

Försökte mig på att göra en sallad innan, då jag lyckats en hel del i köket på sistone, men den blev faktiskt skitäcklig tyvärr. Är dock ganska kräsen när det gäller sallader så det kan bero på det, men mamma får i vilket fall som helst käka upp den imorgon för jag tänker inte äta den! För övrigt så ser jag ut som en emo på armarna, tack vare ica och all varuuppackning, fml.. Känns så skönt att veta att man inte har någon tid att passa imorgon, utan man kan sova hur länge man vill, äta hur länge man vill och stå i duschen i timmar. Känner mig hyffsat sliten nu och känner faktiskt att det nästan är dags att krypa ner i sängen. Blir troligtvis lite tvtittande innan jag faller till sömns och även lite bullätande till det, då min kille har bakat haha! Aja ska lägga mig helt forever alone i sängen nu, ciao.
 

Hard work workkkk

Jobb, jobb och jobb. Det är allt vad det är, och allt vad det handlar om. Känns som jag jobbar jämt och ständigt och det gör jag också. Denna veckan hade jag bara en ledig dag och det är imorgon. Känns så sjukt otroligt jävla skönt att veta att det bara är 5 jobbdagar kvar, boyaaaaah. Har ont i huvudet idag och ska strax börja dra mig mot ica (jobbet), och kämpa där tills stängning. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och andas lite för en gångs skull. Men har lite annat att fixa nu, ciao.

För övrigt är Antonija hemma från Kroatien nu! Bild från när vi sov i hennes iskalla källare...

The hunger games

Kvällens film blir The hunger games, den ska tydligen vara riktigt bra har jag hört! Med god mat, godis och glass till, kan det ändå bara bli bra!

Fashiontoast

// Ph/Fashiontoast.com. Tack för inspirationen, grr.
 

Favoriten, gjord av mig!

Lax med dill och kräftstjärtsås med potatis till!
 
Har inte hällt över såsen på bilden än, men snart ska den in i ugnen, mums!

Spåkulan gör det igen.




Den sjukaste var ändå 2an. Står nästan aldrig i köket och lagar mat som jag gjorde nyss, och just idag gjorde jag även min favvorätt, grymt haha!

Ny bloggdesign.

Vad gör man när den gamla designen börjar bli tråkig? jo man byter! Inte för att min nya design är så mycket roligare, men så mycket fräschare i alla fall! Helt i min smak, och det är bäst det då jag kämpat med den i två dagar nu. Om ni inte ser den nya designen, eller om det ser konstigt ut, tryck f5 för att uppdatera sidan!
 
De större förändringarna:
- Header
- Dropdown meny
- ''Bara'' en side
- En ''profil'' bild

Some facts

- Jag älskar spontana saker.
- Jag är väldigt känslig.
- Jag älskar överraskningar. (!!!)
- Jag får ont i magen av actionfilmer.
- Jag vill flytta hemifrån.
- Jag vill ha barn/gifta mig när jag blir stor.
- Jag vill ta tag i min träning.
- Jag hatar missförstånd.
- Jag är kär.
- Jag hatar att känna att jag inte alltid räcker till.
- Jag tycker om det svenska ämnet, ibland för mycket.
- Jag vill lyckas, inom något.
- Jag har ingen riktigt stor talang.
- Jag älskar pengar, hehe.
- Jag hatar att hata.
 
Allt mellan himmel och jord.
 
 
 

stay with me

Dags att sova? Ja de är det verkligen tid för nu. Ska upp redan vid 7 imorgon, då jag börjar vid 8 och sedan jobbar till 14. Nu är i alla fall dem jobbigaste passen över (10 timmars passen), och nu har jag bara 6-5 timmars pass kvar på schemat, woho! Även bara en vecka kvar av sommarjobbet, dock lite utspridda dagar haha :p Men nu har jag som sagt annat för mig, ha det fint!

 

J.C


En modell jag tidigare har skrattat åt, men helt ärligt börjar jag digga dem nu. Grymt!

Bilder från helgen


=Jobbat, festat, varit med killen.

Gårdagens


Spåkulan



Tired

TJENIXEN. Ställde alarm för att vakna ''tidigt'' idag, ska nämnligen iväg och kolla min älsklings match. Är helt död för tillfället och kan knappt gå för jag har så ont i fötterna sen igår, jävla klackar.. Nej men har lite att fixa innan jag sticker iväg så vi hörs mer sen, ciao!
 

säng ljuva säng

Tjenis penis bloggen. Kom precis hem efter ebn hel dels festande i Hok och även i Sk. Idag gick vi all in, hela gänget, wuhu. Imorgon ska jag sova, sova och kanske sova liye till. Nu ska jag ta bort sminket, även om jag egentligen inte orkar det. Men min säng, ljuva säng väntar så vi hörs mer impon, pusssss.

Fina tjejerna <3 Kasey, Matea, jag, Rebecka och Klara!

Shoes from nelly

Ett ord, Äntligen! Efter jobbet blev det att hämta ut ett paket med mina efterlängtade skor i, på hemköp. Känns bra att få belöna sig själv med lite sånt ibland, när man jobbar och sliter som ett as. Imorgon jobbar jag från 7.00-17.00, att kötta 10 timmar är inte allt för kul kan jag säga, men pengar blir det sen. Efter jobbet tar jag tåget direkt till Värnamo, där min pojk kommer att vänta på mig vid stationen. Vi ska handla och mysa lite hemma hos han, och blir även att tillbringa natten där. Känns otroligt skönt att vara ledig både lördag och söndag denna veckan (ovanligt om man jobbar på ica), då det ska festas som aldrig förr! ;) Nej men till helgen blir det festligheter, Tobbe och Oliver ska nämnligen ha 18års fest. Men nu börjar det dra sig mot läggdags, då jag ska upp alldeles för tidigt imorgon.. Buhu. Hoppas ni haft en awesome dag i alla fall, tjingeling!

Bild på skorna kommer så småningom!