Bowling på G!

Blir att åka till Värnamo trots allt! Ska bowla med pojkvännen och Op. Sist vi bowlade började jag med att lägga minst 3 klot i rännan. f Bara jag som kände att den meningen kunde misstolkas? hehe. Nej men nu ska jag packa ner lite grejer för jag antar att jag får sova där inatt med haha. Ciaooooo, btw pizzan satt fint, riktigt fint.

Det börjar bli uttjatat.

Är lite effektiv just nu och håller på med en filmanalys på världens tråkigaste film, kallad Odyssén. Känner att det är lika bra att ha det gjort, även om vi har typ tre veckor på oss att få den klar hehe.. Den kräver inte så mycket tid i alla fall och ska nog gå snabbt att få den klar. Belönar mig själv med pizza denna "underbara" dag med, som jag inte gjort ett skit på. Vet för övrigt inte om det blir Värnamo ikväll eller inte, annars kanske det blir spelkväll med det gamla spelgänget haha.. Ska fortsätta med att vara effektiv nu i alla fall och måla naglarna lite, blåa får dem bli idag! Vi ses, hörs och allt dedär.
Dagens, love my jacket. Ignorera gärna mitt stökiga rum med sladdar till höger och vänster hehe..

Inspiration

Fanny Lyckman.

Dör långsamt men säkert. För snygg och för grym stil punkt slut.









Tillsammans kan vi gå mot rött

Hej på er! Har precis fixat till håret lite och sminkat till mig, och ska strax iväg till mormor och hälsa på henne. Ska även till Värnamo sen, vet inte riktigt när än.. Men nu ska jag ta på mig ytterkläder, ha en fin lördag babes!
 

Tired

Kom hem för inte så länge sedan efter att ha varit och sagt hejdå till Linus, och även ätit god mat med en del av släkten. Förstår inte hur jag kan vara såhär himla trött just nu, när klockan inte är så vidare mycket? och inte har jag gjort något ansträngande idag heller. Ligger i alla fall i sängen just nu och kollar på tv, kommer nog somna när som helst.. Imorgon ska jag till Värnamo på lite Kalas hos pojkvännen, eller någon i hans släkt rättare sagt. Hörs när vi hörs, puss.

Mot Jönköping!

Ska in till stan en runda med Jonas (bror) snart, eller så fort han klippt klart sig.. Får se om jag kanske hittar lite mer idag, behöver verkligen skor! Ska som sagt ta farväl av kusin senare idag med, han kommer att vara borta runt 1½ år! Men nu ska jag klä på mig, ciaociaociao.

Dagens facelook. Otroligt snygg eller vad säger ni?
 

Slutat

Det är fredag och jag har slutat! Sitter dock kvar i skolan och väntar på bussen hem. Ska snart bege mig mot stationnen och så fort jag kommer hem ska jag käka, sjukt hungirg! Gjorde mitt samhällsprov idag och vågar faktiskt säga att det gick ganska bra, stolt. Eftersom att jag går på praktik nu två veckor framåt, kände jag att det var bättre att få provet gjort, än att veta att man har det efter sig. Men nu hinner jag inte skriva mer, för då missar jag troligtvis bussen hem hehe. Hörs senare, ciao!!
 

Dagen

Hej alla flickor och pojkar och allt vad ni nu är.. Tänke bara berätta att jag var i stan idag och fick med mig den underbara vita skinnjackan hem som jag skrev om för någon dag sedan! Köpte även lite annat smått och gott som armband, ringar, och en kofta. Sen väntade även mina klackar från nelly hemma hos mig när jag kom hem, mamma hade varit gullig och hämtat ut dem. Imorgon väntar skola i alla fall, men vad spelar det för roll när man slutar vid 11 och det är helg? Wihu! Ska ta farväl av min kusin imon som tagit sig an en resa genom hela asien typ, önskar det var jag! Men nu ska jag sminka av mig och skrubba tänder osv, vi hörs!

Mot värnamo!

Hiiii there. Håller på att fixa mig lite och vid 17.14 tar jag tåget till Värnamo. Hinner inte skriva mer just nu, ha en fin dag i alla fall!

Ginatricot


Har gått och blivit förälskad i en vit skinnjacka. Såg denna i butik idag, men fanns intei min storlek :(

Chris Brown 19/11!

Ska iväg med tjejerna till globen för att se Chris Brown den 19/11, är man taggad som in i helvete eller? SVAR JA!!!
 
swag | Tumblr                   -                   Google Image Result for http://imfmag.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_lkx90qWGMF1qjroizo1_500.jpeg

I wish I could see myself from a boy’s perspective.

Hej på er! Började dagen med idrott som första lektion, spelade badminton och ägde sönder om jag får säga det själv haha. Efter idrotten for vi iväg till Jönköping med klassen, för studiebesök på destination Jönköping. När studiebesöket var över, drog jag, Antonija och Johanna och käkade på kaffepaus och sedan åkte vi hem. Skoldagen har alltså varit helt okej och jag fick även med mig ett plagg hem från Jönköping, panikshopping som vanligt! Jag och Antonija har i alla fall hunnit pluggat lite inför vårt samhällsprov som är på torsdag, kan dock inte säga att det satt sig så mycket men men..

Maybe making out for a few minutes would help us figure things out.


Man mår som man förtjänar.

Hej på er! Ligger i Kaseys säng just nu och tar in gårdagens alla händelser haha! Var så himla skönt att bara dansa av sig och glömma allt. Vi ska snart ta oss upp för att käka frukost i alla fall, och sedan ska jag iväg till Ronja en sväng. Men nu ska jag chilla lite, puss.
 

Fredaaag

Hej på er! Är hemma hos Kasey just nu och vi börjar tagga till med fet musik. Tjejerna kommer hit runt 18, för förfest!!! Klackarna är på och kläderna likaså haha. Vi hörs imorgon guys, ha en förjävla bra kväll, för det ska jag!
Bildbrist. Någon tidigare fest!

Just nu

Sitter hemma hos Kasey just nu och tog precis en paus från pluggandet. Byter bo och sover här inatt, känner inte alls för att sova själv..

http://anilocing.tumblr.com/


Glöm inte min tumblr, en massvis med inspiration!

scoreee!

Hittade praktikplats i Värnamo som tur var och troligtvis fick Johanna där också! Sitter hemma hos min bror just nu, helt utmattad och trött efter att ha städat hela hans lägenhet.. För övrigt så längtar jag till helgen och festligheter, på fredag flippar vi som aldrig förr jappjapp! Men nu ska jag vara social med min bror, hörs!

As long as you love me.

Tar bussen till värnamo kl. 15.00 med Johanna och därefter börjar sökandet efter våra praktikplatser, woho. När jag kommit hem från värnamo ska jag vidare hem till min bror och städa, mot en hemlig belöning jag är tvungen att ha!! Blir kanske även att sova hemma hos Ronja ikväll om löften bryts. Känner lite att jag skriver i gåtor men whatever.. Ska i alla fall ut i det blåsiga vädret snart och börja gå mot stationen, inte sugen. För övrigt är jag så himla glad över att ha demdär underbara vännerna som stöttar än när det gör ont, vad vore jag utan er? Är så himla tacksam, ni ska bara veta, och jag älskar er så! <3 Nu ska jag i alla fall stryka under några ord i ett tråkigt häfte (läxa), innan jag drar mig. Ciao sålänge.

thoughts

Det ska inte handla om tid eller ork, utan om vilja. Om du vill något tillräckligt mycket, ska varken tiden eller orken stoppa dig. Jag vet knappt vad jag kan lita på eller inte längre, vad jag ska tro eller förvänta mig. Det känns som allt håller på att rasa samman och att jag är den enda som bryr mig om det, den enda som vill hindra det. Jag börjar känna igen beteendet, dem dåliga ursäkterna och allt dedär jag trodde var glömt. Du säger en sak, men menar en annan. Jag vet inte hur länge till jag orkar med det, för lika väl som det förstörde mig för ett år sedan, kommer det att förstöra mig igen. Det är upp till dig nu, för jag har visat vad jag vill.
 

Fixa praktik

Hej på er! Kom precis hem från skolan och håller på och fixa mig lite eftersom jag ska vidare mot värnamo snart. Ska nämnligen fixa en praktikplats där idag hade jag tänkt, då det börja bli ganska ont om tid. Har praktik vecka 40-41 och har inte frågat någonstans ännu. Men nu har jag som sagt annat att göra, ha en bra onsdag!
 

Tisdag!

Skolan är avklarad och jag sitter nu hemma och tittar över lite arbeten. Gick till 15.40 idag och på sista lektionen kollade vi film i 2 timmar, kan även tillägga att filmen sög.. Fick reda på att farmor fyller år idag med, då mamma alltid säger saker i sista sekund. Men vi ska i alla fall fira henne ikväll och äta gott! Nu ska jag glida vidare, ciao.
 



“Every rose has its thorn”

Kan inte påstå att jag haft världens bästa dag idag, utan mer tvärtom faktiskt.. Efter skolan hade jag någon timme på mig att andas innan jag drog vidare mot dansen. Har varit på skillingehus med mina och antonijas dansbarn och dansat från 17 till 20.15, så är lagom trött nu.. Ska gå och lägga mig strax och för att inte vara lika ensam sover Rocky med mig inatt, har nämnligen tagit in hans säng på rummet haha.

Melba.se





Homeee

Kom precis hem från en riktigt mysig och trevlig kväll med tjejerna, bästa på länge alltså! Har pratat om allt mellan himmel och jord, underbart.

Bilder från ikväll.

It's friday baby!


Ska hem till Kasey med tjejerna och beställa kinamat och mysa till film eller något? Vi får se vad vi hittar på, men nu ska jag iaf iväg, ha en riktigt bra kväll alla! ciao.

Spåkulan kan sin sak, mitt i prick.



Min tumblr

http://anilocing.tumblr.com/

Nelly.com

Igår klickade jag hem ett par svarta byxor och ett par beiga klackar från nelly, behövligt! Blev även på lite bättre humör, hihi.

Deppmode on.

Min pojkvän kunde inte komma hit idag, då han fick reda på att han hade fotbollsmatch.. Snacka om att jag blev ledsen, för visst är det jobbigt att gå och längta till en dag och sedan går det i spillo. Vi ska i alla fall ta allt på lördag istället och åka in till jönköping för bowling och käk. Men nu är jag som sagt hur deppig och ledsen som helst så jag rotade fram världens finaste deppfilm på datan! nämnligen A walk to remember, en klar favorit! Den ska jag strax dra på och gråta till, och senare ikväll ska jag iväg och dansa av mig på zumbapasset! Fuck denna dagen, puss.

Just nu.

Mallorca, del 1











Tränat!

Hej där! Vet att jag bloggar dåligt just nu, men tiden räcker inte riktigt till. Igår sa jag att jag inte skulle göra något ansträngade idag, men det blev allt annat. Slutade skolan vid 15.40 idag (mördardagen), och sedan blev det att ta tåget hem och käka direkt. Gick även och la mig en stund och vaknade runt 19 av alarmet. Vid 20-21 väntade ett kondition och styrka pass i sporthallen som jag, kasey och Marina gick på. Är nu helt slut i kroppen, vilket känns sjukt härligt och väääldigt ovant? Har inte tränat något vidare under hela sommaren så detta kändes i kroppen.. Kom precis ur duschen i alla fall och ska strax gå och lägga mig. Imorgon väntar skola och två lektioner innan jag får gå hem. Min kille kommer även imorgon och vi firar två månader, det måste ju börja någonstans ellerhur? ;)

Gammal bild från Klaras 18års kalas!

Tuff dag!

Hej på er! Har jag haft fullt upp hela dagen tills nu, då jag äntligen får andas ut lite. Efter skolan idag väntade dans med min och Antonijas 1-2a och sedan vår 7-9a efter det. Vi dansar från 17.00 till 20.00 varje måndag i några veckor till, innan dansuppvisning. Ska lägga mig snart, då jag är helt slutkörd och med tanke på att vi går till 15.40 imorgon och jag inte sov en blund inatt. Efter skolan imorgon ska jag bara andas ut, och plugga om jag orkar, annars tänker jag inte göra något ansträngade alls! Men nu ska jag äta lite kvällsmat, vi hörs imorgon!




Lördag

Godmorgon på er! Jag och älskling vaknade ovanligt tidigt idag, kan det bero på skolan kanske? I think so. Igår blev jag överraskad med rosor och kärlek, han är så underbar. Vi kollade även på Men in black 3 och åt allt för mycket godis.. Han tog precis tåget hem i alla fall, då han har match idag. Själv ska jag hem till Kasey strax och plugga lite där, och även dra ut på en powerwalk! Väl behövligt.. Har som sagt lite annat för mig nu, ciao.

Vill tillbaks.

It's friday bitches!!

Slutade som sagt vid 11 idag och skulle beställa lite kläder men självklart var allt jag hade tittat ut antingen helt slut på lager, eller slut i storleken. Blir så irriterad på sånt alltså, jag som verkligen behöver shoppa.. Hur som helst ligger jag i sängen just nu, och ska jobba igen lite uppgifter jag missat under min vecka i Mallorca. Senare ikväll kommer Anton hit och vi ska bara ta det lugnt och njuta av tiden tillsammans. Men nu har jag skolarbete på schemat, så vi hörs lite senare, ciao!

Gammal bild från skolan.

Snart helg!

Godkväll! Ligger i sängen just nu och kollar igenom facebook, bloggar och andra ting. Imorgon väntar skola vid 8.20 som vanligt, och darför måste jag ska strax gå och lägga mig! Slutar dock tidigt imorgon, redan vid 11! Känns hur skönt som helst att få sluta så tidigt på fredagar, blir lite extra timmars helg. Imorgon kommer älskling hit runt 20, och innan dess ska jag troligtvis leka lite med Stina. Men nu väntar sängen som sagt, puss!

Hemma i det kalla Sverige

Hej på er! Kom hem från en härlig vecka i Mallorca i lördags, och har nu hunnit gå två dagar i skolan efter det. Fick dock åka hem lite tidigare idag, då jag kände mig dålig och helt utmattad. Känner mig fortfarande inte på topp, och har ont i både hals och kropp. Har varit lite effektiv idag i alla fall, och städat rummet som för övrigt såg förjävligt ut. Imorgon väntar skola och när den slutat väntar min pojke på mig på stationen, blir övernattning och godisätande för vår del! Bilder från Mallorca kommer upp på bloggen så fort jag lagt in dem på datan! Nu ska jag skypa med min boy, ciao!