Jobb hela helgen

Ska jobba både idag, imorgon och i övermorgon, alltså hela helgen! Får tänka på pengarna men kan inte förneka min ångest haha.. Som tur är har jag min kille här som får underhålla sig själv medan jag jobbar, så jag kan komma hem och även vakna upp till något mysigt iaf, han! Just nu ligger vi i sängen och spelar FIFA, eller han iaf-.- ska strax gå upp och göra frukost tillsammans och sedan börjar jag jobba vid 15.30.


Idag är det fredag för mig!

Eftersom jag är ledig imorgon så är det fredag för mig idag hihi. Igår kom min finis och lyste upp min dag. Vi gjorde ingenting utan bara segade i sängen och det var precis vad vi båda behövde. Ska troligtvis vara med Antonija en stund idag och senare ska jag till Värnamo. Till helgen blir det jobb och slit, mindre kul! Är i skolan nu iaf och ska vara lite flitig, puss!


Be strong girl

Hi! Ligger och degar i sängen för tillfället och ska start få i mig lite mat. Idag kommer min Anton hit och gör min onsdag lite bättre! Ska på Italien möte vid 18 på skolan med mami, fuuun! Ska ha ett utbyte med studenter från Italien i april och jag ska ta emot två stycken tjejer. Några månader efter det så är det vår tur att besöka dem. Längtar så mycket, kommer bli sjukt!! Aja nu ska jag få i mig mat. Puss.


Gym

Precis varit på gymmet med Kasey och nu bär det vidare mot teorin i Vgd med Johanna!


I skolan

Hej på er! Sitter i skolan och väntar på att vi ska dra in till jkpg på studiebesök, göttigt. Blir att beställa en kebabtallrik innan vi drar hem då jag och Antonija måste dra till dansen direkt. Är inte hemma förens 21.30 ikväll.. Men nu har jag annat för mig, puss.


Soya

Päronen är äntligen hemma igen! Jag och pojkvännen firade detta genom att dra in till jkpg på kvällskvisten och käka mongoliskt på soya i stan, mys! Var omringade av feta fiskar som simmade runt och runt.. Aja mysigt var det iaf och vi tillbringade nog runt 2 h där! Nu strax ska vi bege oss hem, puss på er!


Kvällsmåls

Mys till melodifestivalen med min man och gott käk, lagom go lördag ändå. Gjorde hemmagjorda mini pizzor och lyckades riktigt bra med smaken men lite mindre bra med utseendet hehe.. Glor nu tv och smaskar i oss godis och vindruvor, bra kombo. Hoppas ni haft en fin kväll med, puss.


Hej lördag!

Vaknade för en stund sedan och drömde verkligen världens skitdröm.. Fick frukost på sängen av älskling och ligger nu och kollar lite tv. Idag måste det handlas, städas och så! Men nu ska jag käka upp, ha det!


Myskväll

Hi there! Ligger i sängen med pojkvännen och tar det bara lugnt, har inte gjort något speciellt ikväll. Att bara glo tv och ta det lugnt, har varit underbart! Nu väntar en hel veckas lov och det känns också bra som fan, redan planerat in lite skidåkning, bowling, myskvällar osv. Nu ska jag vara lite social, puss.


I skolan, men inte länge till!

Sitter i skolan och jobbar rumpan av mig. Slutar om en halvtimma och går även på lov då med! Tar tåget hem med Johanna, och drar förbi solariumet en snabbis, woho. Måste städa, diska osv när jag kommer hem, och innan Anton kommer. Ikväll blir det gött käk och en massa fredagsmys! Ska fortsätta vara effektiv nu, ciao.

Mot gymmet!

Okej nu kör vi ett blogginlägg för ovanlighetens skull hehe.. Är ensam hemma en vecka framåt, då päronen dragit till sol, värme och bad utan mig. Gör mitt bästa som hemmafru och har skottat, diskat, tvättat, städat, gjort käk osv idag. Skolan var chill och vi fick sluta tidigare. Gjorde ett religion prov på kristendomen och det gick väl sådär, minst ett g. Väntar på att Kasey ska komma förbi så jag kan se hennes nyinköpta pärla!! Och även dra till gymmet och svettas lite. Imorgon är det fredag, vilket innebär helg men också en hel veckas lov, wihu!!!!! Nu ska jag hänga upp tvätten iaf, ha det fint!