Valborg!

Yo! Fixar mig lite och väntar på min boy som kommer hit snart. Ikväll blir det troligtvis lite valborgsfirande med nära och kära! Ha kul ikväll, puss.

Direkt från sängen

Befinner mig i sängen och har gjort det i närmare  3 timmar nu, och lär även göra det i minst 3 timmar till. Känner mig flitig som fan och pluggar ikapp mig. Vill inte känna mig stressad över något så bättre göra det i tid!
För övrigt så hade körning imorse och det gick superbra! Nästa gång blir det i Värnamo och därmed mer trafik, kul! Om två månader gäller det..
Nu ska jag ta en liiiten paus från pluggandet och käka lite. Ha en fortsatt bra måndag!

trötter

Hej där! Precis pluggat lite och ska strax gå och lägga mig. Imorgon väntar körlektion redan klockan 7.00 på morgonen, hej trött.. Efter det väntar skola till 14.20, innan jag får åka hem och vila. Ska även träna lite imorgon om kroppen låter mig, annars blir det plugg och andra tråkigheter. Känns så skönt att veta att onsdagen är fri redan nu, paus mitt i veckan är ju livet! I helgen kanske det blir att färga mitt hår, men vet inte om jag vågar ännu! Är såååå sugen på blont nu men samtidigt rädd för att det ska bli gult/orange.
Vill, vill o vill tillbaks!

My day

Haft en underbar dag i Värnamo med min fina Ronja. Vi gick runt i butikerna där, även om de är få haha! Sedan hängde jag med Ronja till optikern, och fanns där som stöd när hon kollade bokstäver! Var så nära skrattanfall men jag samlade mig haha ;) Hur som helst har vi haft en supermysig torsdag, skulle inte kunna bli bättre faktiskt. 
Bild från idag

Thursday

Hur står det till? Här är det bara bra i alla fall och jag har hängt lite med min bestie Kasey. Vi har inte gjort något vettigt alls, utan bara käkat, luggit i sängen, spelat candycrush och diskuterat jordens alla falska människor! poor peolpe.
Idag hade jag för övrigt mitt muntliga nationella i Engelska, och det gick väll sådär. Jag och min partner snackade i 30 minuter, då man egentligen ska snacka i 15.. Bra där!...
Imorgon är det torsdag vilket innebär skola, och sedan myspys med min Ronja! Hatar att vi ses så lite, samtidigt som jag älskar hur tighta vi är trots det. My girlfriend after all.
Nu ska jag bara ta det lite lugnt och lyssna på regnet, skitmysigt enligt mig!! Visst, det skulle inte skada med sällskap, men det är där mat kommer in! Puss.

This is me

Skönaste bilden nedan haha.. Detta är så jag! 

Sick

Blir så irriterad över att jag inte kan blogga via blogg.se i mobilen, skiten funkar ju inte!!.. Hur som helst så har jag åkt på en förkylning, och det suger ganska hårt.. I helgen har jag hunnit med dansuppvisning och mina grupper vad så duktiga! annars har jag bara tagit det lugnt med pojkvännen i helgen. Vi har grillat, solat, målat och bara umgåtts och haft en sån där mysig helg tillsammans! Bilder från helgen nedan.

Ligger i sängen och lyssnar på musik, samtidigt som jag kollar tv, hmm.. Tränade innan och det känns så bra i kroppen just nu! Känns som det börjar gå mot ljusare tider nu, blir lite gladare för varje dag som går. Ett undantag är dock de dagar som vissa rövhål bara måste förstöra för en. Men annars mår jag toppen!


Miss my girl

Hej på er! Tänker börja med att ge mig själv lite cred, då jag skickat in och gjort supermycket av de uppgifter jag varit efter med. Bra där! Funderar på att lägga mig en stund och samla lite ny energi, bra idé? Ska träna idag hade jag tänkt men det blir nog senare. Imorgon är det fredag och jag känner mig glaaad över det, såklart. Ska få i mig lite käk nu i alla fall!

Saknar min gosing!!!

Hurtig

Ligger i sängen för tillfället och kollar tv. Ska borsta tänderna strax och sedan prata telle med min älskling tills jag somnar. Imorgon är det torsdag vilket innebär en lugn dag i skolan. Slutar redan vid 14 imorgon så tummen upp för det med! För övrigt så var det hur skönt som helst att träna och jag är sååå sugen på att beställa proteinpulver!! Får se hur det blir med det.. Aja nu har jag annat att göra som sagt, puss på er!

Hej stress

Hej på er! Äntligen lite lugn och ro i mitt liv haha. Nu har italienarna flygit tillbaks till Italien och jag slipper tänka på någon annan än mig själv! joke. Nej men hade verkligen fullt upp hela tiden när dem var här och fanns inte en sekund man satt still. För att berätta om veckan lite sådär kort och gott, så åt vi exakt hela tiden. Vi åt nog godis i princip varje dag, och så åt vi även ute nästan varje dag med.. Aja det var en rolig vecka i alla fall och jag ångrar inte att jag är med i utbytet! Taggar redan Italien resan i september!!!!
Pluggar lite just nu men ska ta en break från det och gå ner i gymmet istället, sedan upp och duscha av mig och börja plugga igen.. Känner mig så himla stressad och uppjagad då jag inte pluggade ett skit förra veckan. I helgen är det dansuppvisning med så kan bara säga hejdå till att få vila och ta det lugnt.
 

Italien

Mina italienare är här och dem är verkligen så söta båda två!! fick presenter av dem i form av godis, choklad, kex och en känd italiensk ost Haha:) dem kom hit runt 18.30 idag och efter lite grillning på skolan drog vi hem till Antonija, bra första kväll! ligger i sängen just nu iaf och ska sova strax!  Imorgon ska vi vara hos jossan med alla och käka pizza osv, fuuun! men först har vi skola såklart! Denna veckan kommer bli sjuk, om det blir ännu sjukare när vi drar till Italien sen!! Taggggg! 

Kärlek

När man lyfter på täcket och ska gå och lägga sig ser man detta (nedan). Det är kärlek och inget annat. Charmigaste handstilen med, åhhh love my boy!!


Sovgott alla fina

Nu säger jag godnatt, och fan vad jag ska sova fint! Hörs osv, puss puss puss.


Plugggg

Hej huvudvärk! Så jäkla ovan att plugga asså, inte varit i skolan på tre veckor nu tack vare praktik och lov och det märks haha! Precis skrivit klart en uppgift som ska skickas in nu. Antonija håller på med vår andra uppgift, bra däääär. Känns så himla konstigt att våra brudar kommer imorgon, ska ha två stycken hemma hos mig. Imorgon ska vi grilla i skolan och sedan blir det mys hemma hos Antonija.

Söndag

Kom precis hem från jobbet och är dödstrött.. Jobbat hela helgen utan bra sömn, sämst kombi. Ska träffa Antonija idag men först måste jag sova lite! Vi ska plugga röven av oss i alla fall och tagga till morgondagen då våra italienare kommer, Woop!! Dem ska vara här i en vecka och på lördag morgon drar vi vidare mot Stockholm! Övernattar även där till söndag. Hur som helst så blir en hektisk vecka, men troligtvis är det värt det! Puss. 

Lunchar

Sitter på pizzerian med min kille och käkar pizza, vad annars liksom haha. Har jobbat sedan 7.30 idag så pizzan är välförtjänt, och slutar 17.. Hej pengar!


Frukost

Ligger i sängen och äter frukost med min gubbe. Frukost på sängen blev idag daimtårta, köttfärsmacka och crunchy haha... Ska ut på en promenix om en stund och kanske svänga förbi fiket. För övrigt så såg ni säkert att jag köpte slingor igår, jag ska bli blooond igen!!


shopping

Yo! Är nu hemma efter en hel dags shopping, fuuun. Jag, mamma, pappa, Anton och Jonas for iväg! Jag körde dessutom och helvete vad grym jag är.. Vet ännu inte vad som väntar ikväll men god mat är på g i alla fall.