fullt upp!

Blev att hoppa in och jobba idag från 12 till 18, goa pengar då det är söndag! När jag kom hem blev det att slå in dem sista julklapparna, slänga i mig mat, och nu är det uppesittarkväll med mamma och pappa som väntar! Hinner ej blogga, fullt upp här!

nails


Livet är orättvist

Kom till skolan idag helt ovetandes om vad som hade hänt, tills vi alla samlades i aulan för minnesstund. Igår gick Dennis bort, en person som inte stod mig så nära men flera av mina vänner. Jag tänker på alla er som fick ta del av Dennis stora hjärta, och även på hans familj.
Sovgott Dennis. <3

Sängen next

Kom precis ut ur duschen efter att ha kämpat på gymmet ett tag. Borde egentligen plugga nu men helt ärligt så vet jag inte om jag orkar, tror jag prioriterar min sömn istället... Imorgon är det onsdag vilket innebär skola, prov, plugg och träning för mig. Men nu måste jag borsta tänderna och allt dedär man gör innan läggdags, puss på er!
Bild från i somras, vill vara bruuuuun, suck..

Mot gymmet!

Även om jag kanske somar där blir det att dra till gymmet och möta upp Kasey nu. Blir troligtvis ett pass på 1½ timme om inte mer. KÖTT på det.
Fulaste och roligaste bilden från i somras, inlineeeees!

No energy

Har aldrig kännt mig såhär jävla orklös som jag känner mig just nu. Hur ska jag både palla plugga och gymma när jag knappt sovit något. Har en massa inlämningar att göra och imorgon har jag även ett engelskaprov... Varför lägger lärarna allting nu i slutet? enbart för att jävlas med oss eller vadå? pallalalalalalalalalala.

Bild från 9an, vilken plutt!

sängen next

Kom precis hem efter ett pass på gymmet med Kasey, illgött för övrigt! Annars har jag bara pluggat idag och gått i skolan. Så hiiiimla skönt att det bara är några dagar kvar nu innan vinterlovet, woho! Kan tyvärr inte skriva mer nu då min mage skriker efter mat! Efter jag käkat blir det sängen dirr, sovgott med er!

Sliten

Känner mig lite hängig efter gårdagen och har även ont i benen? haha. Var fest i Vaggeryd som sagt, och så fort jag kom hem drog jag på mig det mysigaste jag kunde hitta, jo pojkvännens tröja. Idag ska jag troligtvis upp till Värnamo en sväng och sedan hem igen. Men nu måste jag få i mig lite mat i magen, puss!
 

Party Hardy

Ikväll ska jag och brudarna till Vaggeryd för lite party, då Marina hyrt lokal för sin födelsedagsfest! Ska upp till Matea vid 4-5 tiden med Kasey för att fixa oss och sedan blir det även förfest.
Party pic, jonna och jag.

Julhandlat!

Hej på er! Åkte in till Jönkpöping direkt efter skolan idag med mamma och pappa. Kom hem ganska nyligen, efter att ha julhandlat ordentligt, både till mig själv och andra! Nu ska vi åka fram till stationen och hämta Anton, sedan blir det att klä granen och mysa till en film och äta godis. Ha en fin fredag, för det ska jag!
 

My day

Hej på er! Ligger i sängen och funderar på om jag ska träna eller inte, vet faktiskt inte om jag pallar idag.. fast vill ändå.. JOBBIGT. Ne men dagen har varit bra i alla fall, först var det skola och när den var slut drog jag och Johanna till Bettans och käkade sallad, sedan drog vi vidare till sporthallen och kollade fotbollsturnering! När jag kom hem drog jag även ut på en snackisstund med Stina.
 
Imorgon kommer min älskling hit och vi firar även 5 månader tillsammans, happy! ♡ ♡ ♡

Läggdags

Var ovanligt tungt på gymmet idag! kanske beror på helgens alla godsaker? Var i alla fall skönt att bli av med lite fläsk, och imorgon ska vi dit igen. Har så himla mycket i skolan denna veckan, med både prov och inlämningar, vill helst bara gå i ide :( Men det är bara att kämpa på, två veckor till klarar jag!! Är för övrigt så jävla glad att jag kommer få tillbringa julafton tillsammans med min pojkvän! Vi har lyckats lösa att fira på både min sida och hans utan att det krockar så värst mycket. Är såååååå jävla glad över det hihi! Men nu väntar sängen på mig för imorgon är en ny dag som jag behöver vara utvilad till! då det kändes som jag sov runt 3 min inatt, borde jag allt lägga mig snart hehe.

Måndag..

Hej snyggingar! Min dag har varit sjukt seg och är fortfarande, kan bero på att det är måndag?.. I helgen firade vi Kasey lite! Kunde inte joina krogen i lördags men jag och Anton var i alla fall med på förfesten haha! Vi fixade även skjuts till värnamo och umgicks lite med hans vänner, när alla drog till krogen.. I söndags drog vi även på kalas hemma hos Antons mormor och morfar, mysigt!
Ne nu måste jag rota fram lite träningskläder, ska nämnligen hälsa på gymmet med Kasey vid 20. Blir väl att köra runt 2 h idag, sköönt. Nu vet ni det, ha en fortsatt bra dag!
 

who the fuck are you to judge me?

Visst saknar jag mitt ljusa hår lite men nu över vintern tänker jag fan i mig vara brunett, trivs i det också! Mot sommaren blir det däremot ljusare!

Don't take me for granted

Såhär ser jag ut ikväll, glad och go! Väntar för tillfället på att mamma ska bli klar med maten, då jag är superhungrig!! Blir till att kolla xfactor finalen hemma hos Moa, tillsammans med Ronja och säkerligen en massa andra. Men nu måste jag gitta, he he. Puss.

Helg

Det är helg tralalalaaaaah! Antonija kommer troligtvis hit om en stund och myser till en film med mig. Innan dess ska jag bara hinna trycka i mig lite mat. Senare ikväll ska jag troligtvis hem till Ronja och glo xfactor osv. Men nu vet ni, ha en fin fredag!

myser

Ligger i sängen just nu och myser framför tvn, liiivet. Sån lättnad att veta att jag slutar redan vid 11 imorgon, som jag faktiskt har lyxen att göra varje fredag! Imorgon är det äntligen helg, efter den segaste veckan på länge. Tänk att det bara är runt 2 veckor kvar i skolan, hur sjukt är inte det?! Och att julen redan är här?! Ännu sjukare. Ska fortsätta med mitt tvtittande nu, puss.
 

W O R K O U T

Hej på er! Har blivit en liten matmor och håller på att laga lite käk just nu, blir allt oftare känner jag! Bara positivt då jag blir ännu mer redo för vuxenlivet ;) Ikväll ska jag till gymmet med Kasey, och bränna bort lite från gårdagen och alla andra dagar denna veckan.. Kommer inte ur mitt godisberoende alltså, skit med. Men vi ska träna runt 1 h, och sedan blir det hem raka vägen in till duschen. Ska kolla på In time ikväll i min ensamhet, fast ensam är stark va? Där har ni min dag i alla fall, ha en fin dag ni med och tänk på att det är helg imorgon woho!!
 

Kaseys bday!

Idag fyller min allra bästa och finaste vän år, självaste Kasey Karlsson! That bitch, 18 år och allt och drar krogen utan mig, snyft :( Skämt o sido! Hon är värd det bästa och får njuta röven av att hon äntligen är fri, eller lite friare iaf hehe. Idag är det i alla fall hennes dag, love her!
 

torsdag

Som ni säkert fattade så hade jag inte mitt livs bästa dag igår. Sov av mig ilskan lite i alla fall, och sedan blev det en spontan övernattning hos Antonija! Kan säga att det var längesen jag sov så sjukt jäkla gött, och det roliga var att hon kände samma sak, kanske borde vi sova tillsammans oftare? haha! Idag kommer i alla fall Anton hit, och flötar sig med mig. Vi ska kolla på film och synda med onyttigheter på en torsdag, inte för att det är något nytt för mig.. Men ni förstår, ska bara ta det lugnt.

fuck off

Tjo, tänkte bara säga att jag inte tänker göra ett skit idag mer än att bara ta det lugnt, då min dag varit sämst! Slutade sent idag, fick CYKLA hem från stationen (54364000 km, INGEN mössa, -50 i min racerfat, mega kissenödig) i världens snöoväder dessutom, kan även tillägga att det var oplogat på flera ställen.. <-- Men ni förstår min situation, och detta handlade ändå bara om 30 min av min dåliga dag, tänk då resten...
Ne nu går jag och lägger mig till ett avsnitt av julkalendern. FUCK OFF.

My love

Kom precis hem från jobbet och ska strax börja fixa iordning mig inför kvällens tjejmys. Ska hem till Marina med brudarna och innan det ska jag förbi Kasey med.
Har så himla gullig pojkvän för övrigt. Kommer hem och ser en lapp liggandes på stolen i mitt rum, där det står "Älskar dig gumman, mest av allt / Din Anton <3 Sovgott <3". Min sötis failade lite då han egentligen skulle lägga lappen under mitt täcke, så jag skulle se den när jag lyfte på täcket för att lägga mig senare ikväll. Tyvärr glömde han att lägga den där, och den låg istället kvar på stolen haha! (han förklarade det) Men det är tanken som räknas, och min Anton är bäst!
 
Kärlek.