Långhelg

Hej på er! Vet att jag är världssämst på att uppdatera min blogg nu för tiden och blogg.se suger verkligen på mobilen, blä. Vad har ni missat? Jo jag har äntligen börjat övningsköra lite, kände att det kanske var dax då det bara är ett halvår kvar tills jag fyller 18 hehe. Har även börjat gå på teorikursen så nu är det bara att kämpa på med körkortet! Hur som helst, idag ska jag äntligen leka med min Kasey! sjukt längesen nu.. Har studiedag imorgon så det blir troligtvis att åka hem till Anton lite senare ikväll med. Men nu måste jag plugga lite innan Kasey kommer, puss!
 

Kärlek

Hi there! Igår firade jag och min pojkvän ett halvår tillsammans. Jobbade dock till 4 men resten av dagen, kvällen och natten var vår. Jag älskar verkligen denna människa, min bästa vän och underbara pojkvän, min Anton <3


My day

Hej på er! Ska strax krypa ner i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Idag har jag varit i skolan, solat, varit med Kasey och handlat inför helgen, gymmat. Känner att jag hunnit med mycket idag och har varit på bra humör med så det är ju ett plus! Imorgon är det fredag, vilket också innebär helg! Ska till skolan för en lektion och sedan slutar jag vid 11. För er som vill veta så väljer jag att stanna kvar i skolan ock käka imorgon, och det händer fan i mig inte ofta ska jag säga er! men serveras det potatisbullar så ser jag inget annat alternativ än att stanna kvar och slå rekord i hur många jag kan trycka ner i magen, som vanligt.. Menmen, nog om det he he. Efter skolan ska jag in till stan för shopping med min bror. Min julklapp från han var en shoppingrunda och den sitter ganska lägligt nu när jag är pank! Aja nu har jag lite annat för mig, puss på er!


Instagram

Då jag inte hinner med bloggen helt bör ni veta att ni kan följa mig på insta med, där heter jag nicolinagustavsson


Hos ronjaaaq

Hej på er! Vet att jag inte hunnit uppdatera bloggen något vidare på senaste tiden men har varit hyffsat upptagen med annat, som julafton, mellandagarean, nyår osv osv.. Sitter i alla fall hemma hos Ronja just nu och degar framför soffan. Har precis slängt i oss varsin pizza och är nu lagom nöjda och uppblåsta.. Vet inte vad kvällen bjuder på med det märker vi väll snart, sover här inatt i alla fall så peaaaccceee och ha det bra sålänge!