/ LOV

Och så var det dags för lite ledighet igen! Det ska bli så himla skönt med en hel veckas oplanerad tid! Eller visst står det lite jobb på schemat men förutom det. Ligger i sängen för tillfället och gnager rostad majs [beroende]. Måste få i mig lite riktig frukost snart så jag kan vakna till på riktigt.
 

[Din dag]

Grattis bästa storebroooor. Din dag idag!!!♡



Kalasat

Varit hemma hos Jonas och firat han ikväll. Han bjöd på smörgåstårta, vilket är en klockren favorit från min sida! Kunde inte bli så mycket bättre. Släkten var samlad och paketöppning. Efter kalaset kom Stina och hämtade mig. Vi drog vidare ner till movalla och satte oss på den kalla läktaren och såg sis förlora. Hur som helst så är jag hemma nu och ska strax krypa ner i min säng. Imorgon blir det musikal i Borås med Antons släkt! Har aldrig varit på en musikal förut så håller tummarna!



[Jkpg]

Jag blev som sagt ett par klackisar rikare igår! Måste bara leta efter någon sula så tårna inte åker ut på dem haha! [lite föör stora som sagt]. Ska ta mig upp till Jönköping idag och luncha med Johanna, även hitta ny praktikplats! Och Ikväll ska vi fira min bror så kanske bäst att hitta en liten present till han med.
På bilden nedan ser ni mina nya Dojjor.



[Kom ihåg]



[Klar för idag]

Idag var det extra skönt att träna och det gick även extra bra! Kom precis ur duschen och sitter nu mer en tallrik godsaker [i form av nyttigheter] framför mig. Nu ska jag bara ta det lugnt, dra på en film och bara ha det myyyzzz.





Nellyholic

Åkte fram till Hemköp och hämtade ut ett paket innan. Det är sköen lika spännande varje gång haha! Beställde ett par skor som visade sig vara liite för stora! Men de går. Lite inspo ur nellys tidning som kom med.👇
 



[Inspo till hus]

Dubbeldörrar in till både hus och sovrum. / Ser enligt mig lite mäktigt och maffigt ut, och hur fint är det inte då?
 
Interior & Inspiration | via Tumblr Interior & Inspiration | via Tumblr
Är helt såld på dessa trappor nedan också.
My dream    Roses And Sunshines | via Tumblr  Shoes
#perfect #diamonds #stairs #beauty 💖    Luxury   bling bling
Walk in closet. Alla tjejers dröm!
~   forever young ♡ | via Tumblr   -
I love this closet    Tumblr   Walk in closet
 

Onsdag [Innebär plugg]

Alltså det bästa hittils idag kan ha varit powerkingen jag tog efter skolan! Bra dag haha.. Blev nästan lite nostalgisk då jag inte dricker det så ofta, men alltså i högstadiet drack jag det som många dricker vatten.. i mängder! [ Ronja och Marija ni vet vad jag pratar om när ni läser detta.] Powerking och chokladbollar vad det som gällde. Även pizza två ggr i veckan för mig och Marija. Det var tider!
Sitter nere i källaren och kollar tv för tillfället, skjuter upp plugget lite som vanligt. Ska ta igen en film jag missat på lektionstid och sedan skriva lite om den. Psykologi är fun.
     
 Bilden har några år på nacken och är inte seriös någonstans, eller?..

Gnight

Har myst ner mig i sängen nu. Ligger alldeles ensam och funderar på allt mellan himmel och jord. Man förändras verkligen hela tiden. Man hör, känner, och ser nya saker och personer varje dag. Man blir så påverkad av allt, både omedvetet och medvetet, och det kan både vara positivt och negativt. Ibland måste man bara stanna upp, se sig omkring och bara släppa allt för ett tag. Andas. Men visst är det lätt att glömma bort, visst finns det en tendens att bara springa vidare. Tillslut spricker det.
Men tänk på det i alla fall, hur viktigt det faktiskt är att stanna upp och tänka lite!
 

I will fight

Ska ta mig an ett träningspass strax och efter det blir det dusch, plugg, käk och sen lär jag vara däckad.. Imorgon är det onsdag vilket innebär ... skola haha. Fick reda på att vi ska på studiebesök imon på psykologin, sedan fick jag även reda på vart.. jo, ett dagis 50 m från skolan haha! Kallas det ens studiebesök? Hur som helst så går jag till 14.20 imorgon, heelt okkkk.
 
 

wake up - survive - sleep

Åååå vad kul, ska börja skriva av mig lite i kaoset! Ne men tänkte att det kunde vara kul att spinna vidare på bloggen lite. Har man så dåligt minne som jag faktiskt har, så kan det vara skönt att bara kunna kika in på bloggen och kolla äldre inlägg om man vill påminna sig själv om vad man gjort [Så illa är det nästan ja]. Det är mycket på gång nu känner jag! Det står allt från jobb till halloween, från teater till jul på schemat, och mer! Har även hunnit med en del roligheter under tiden jag inte bloggat, Italien bland annat. Tänkte lägga upp lite bilder därifrån och föreviga tiden.