I want to be your favorite hello, and hardest goodbye.

Kom precis ut ur duschen och ska strax fixa iordning mig lite. Hade tänkt att rensa ur garderoben lite idag, saker som jag inte använder och så! Men först måste jag samla lite kraft haha.

Once, when we were little..

Haha hittade sötaste bilden på mig och Emil som lite mindre.. I miss those times!
 

Next

 

Chris Brown med brudsen

Lite försenade halvdåliga bilder från Chris Brown konserten, som jag och brudarna drog på! Det var sjuuuuuukt!

Wishlist


Helg

Godmorgon på er! Ligger i sängen och lyssnar på skön musik samtidigt som jag funderar på att gå upp snart. Idag är det fredag, vilket innebär helg!! Idag ska jag träna lite, beställa hem ett par brallor, baka, umgås med pojkvännen och familjen. Det blir alltså en lugn fredag för min del, då jag jobbar både lördag och söndag..
 

Lussebak

Vet att jag varit lite död här dem senaste dagarna men jag har helt enkelt inte hunnit med er förens nu. Igår drog jag till gymmet med kasey och spenderade runt två timmar där, hur skönt som helst! jag går liksom plus minus noll, då jag precis drog i min en fet kebabtallrik he.he.
För övrigt så brände jag tungan idag och då jag yttrade mig om det i klassrummet, fick jag kommentaren "Jag kan släcka branden på din tunga".. DAGENS.
Idag ska jag baka lussebullar med mamma och sedan står jag även för maten ikväll! har bara inte bestämt mig vad jag ska laga än då jag ska överraska min kära man som kommer hit hungrig efter träningen. Hmmmm. Men nu ska jag ta itu med lite plugg innan dess, hörs!

JKPG

Hej på er! Haft en bra dag? Det har jag i alla fall. Har varit i Jönköping hela dagen och shoppat en del, och även hunnit med ett studiebesök med klassen på Spira. Köpte en beige skinnväst, underkläder, bälte, och julklapp till mamma. Tog tåget hem runt 4-5 tiden och har varit hos Antonija sedan dess. Vi gjorde oss lite käk, och pluggade en snabbis. Nu är jag hemma i alla fall och ska bara softa resten av kvällen, ingen ork till något annat.
Ooooooldie. <3

Läggdags

 
Det finns vissa låtar som bara klamrar sig fast där i hjärtat utan att lämna det igen, detta är en sådan låt.

love

Hej på er! Dagen har spenderats med världens bästa pojkvän hemma hos mig. Vi har bakat julgodis och bara haft det mysigt. Min söndag skulle inte kunna bli bättre helt enkelt! Imorgon väntar skola, och vi ska även förbi Jönköping en sväng med klassen. För övrigt så blir jag lite sur på att det är slask ute just nu.. När det väl snöar lite så kan det väll hålla sig till snö med, och inte smälta direkt! :( Men men, det är bara mina tankar. Nu ska jag kolla på en Beck film, då den går på tv just nu. Pussis!
 
 

Saknar

 
SPEXFOTO i 9an, saknar saknar.

music

 

jake gyllenhaal

Har precis käkat lyxmat och ska nu titta på film, en film där den snygge Jake gyllenhaal är med i hihi.
I was here, I lived, I loved, I was here.Tumblr(2) jake

Workout

Ska förbränna lite fett nu, tagg tagg.

I want to be your favorite hello, and hardest goodbye.


In med julen

Hej på er! Kom precis hem efter att ha jobbat 5 timmar på ica. Ska jula till det lite på mitt rum idag hade jag tänkt, och även göra lite julgodis om jag orkar. Ska även pusha mig till att träna en stund lite senare, thumbs up for me!!
En riktig oldie, Ronja och jag!
 

Godmorgon!

Fick lite sovmorgon idag i alla fall, även om det är jobbdag idag. Ska dra till ica vid 10 och slutar 15, så det är inget farligt pass. Vet inte vad som händer idag, då jag inte planerat ett skit. Men nu hinner jag inte blogga mer, hörs senare!

Kvällen i Klevvan

Jag och Ronja åkte som sagt till Elmedin och tillbringade kvällen där. Vi kollade på xfactor, flötade oss och sedan avslutade vi även kvällen med att dansa lite. Tack för hjälpen youtube, nu kan jag och Elme slå igenom!!

Fredag i Klevshult

Ikväll ska jag åka till Klevshult med Ronja för att leka med Elme, och tjocka oss lite denna underbara fredagskväll! ;) Vet inte vad som kommer att hända ikväll, för klevan bjuder ju på sååå mycket... haha! Nej men nu vet ni det i alla fall. Ha en fin kväll ni med, för det ska jag fan i mig ha.
 

Fredag, i skolaaaan.

Sitter i skolan och har lektion för tillfället. Försov mig nästan idag, då jag råkade somna om utan att ställa om alarmet, bra där nicolina!!! drömde även sjukaste drömmen på 10 min, även om det kändes som en hel dag.. Känns förjävla skönt att det är fredag idaaag, woho! Men nu ska jag fortsätta jobba, puss.

just nu

Kom precis hem från skolan och det tynger mig att tänka på att jag ska tillbaks dit nu snart igen.. Ska nämnligen sälja lite frallor tillsammans med klassen, då kulturskolan har öppethus eller något liknande. Hur som helst ska jag tillbringa 3 timmar där innan jag får någon som helst ro. Men det är bara att gilla läget and fake a smile.
 

nightmares no longer wait for sleep.

Ska åka fram till hemköp snart och köpa lite mer onyttigheter, så jag klarar av kvällen. Anton kommer troligtvis hit sen med och tillbringar natten här. Har för övrigt lite panik över att jag inte vet hur mkt jag ska packa tills imon, eller hur stor väska jag ska ha med mig?? hjääälp.

inspo


Chris Brown!!!!

 
TAGGA! TAGGA! TAGGA!

hurtig

Tvingade mig ner i källaren för att träna, och det gjorde jag rätt i för nu känns det för jävla härligt! Idag ska jag packa, packa och packa. Hoppas även att Anton kommer hit och tar farväl av mig (för två dagar hehe).

Home alone

Igår tillbringade jag hela dagen på skillingehus. Var där från 9.30 på morgonen till 20-21 på kvällen, och höll koll på danstjejer. Det var som sagt dansuppvisning och mina två grupper var såååååå himla duktiga!! Man blir så himla stolt och varm i hjärtat när alla verkligen gör sitt bästa, kände mig som en mamma.. Bilder från gårdagen kommer upp på bloggen senare idag. För övrigt så sov jag helt själv i huset inatt, eller jag hade min myshund till sällskap om det räknas. Tände även hela huset och stängde sedan in mig på rummet i hopp om att inget spöke skulle ta mig, he.he..
 
Nu ska jag upp och käka lite frukost i alla  fall, och efter det kanske jag får mig ett ryck att träna lite, u never know.
 

FF

Kom precis ut ur duschen och ska strax börja fixa till mig. Imorgon åker mamma och pappa till Göteborg och då har jag huset alldeles för mig själv, sköööönt. Börjar för övrigt bli lite pirrig över dansuppvisningen som är imorgon. Kommer själv inte att dansa iår, då jag inte fann tid till det tyvärr :( men jag har fortfarande två grupper att vara pirrig över som jag och Antonija är dansledare för.

Långhelg

Fredag - Myskväll med Anton
Lördag - Dansuppvisning!!
Söndag - Packa
Måndag - Hotellövernattning i Stockholm med brudarna och CHRIS FUCKING BROWN KONSERT!!!
Tisdag - Shoppa, åka hem igeeen.
Onsdag - Skolaaa
 
 

schooooool

Sitter i skolan och sliter som en gris tillsammans med Antonija för att få ihop vårt arbete, eller gör vi? Var hur svårt som helst att komma upp ur sängen idag, ville helst bara ligga kvar och strunta i skolan. Men icke sa nicke, tog mig ur sängjävlen, tog på mig kläder, och åkte till skolan och nu sitter jag här. Slutar 11 idag och ska hem direkt för att duscha och äta, då min Anton kommer hit runt 14-15 tiden. Ska förbi Skillingehus en sväng med för att hänga upp rekvisitan till dansuppvisningen imon, även för att öva lite med gruppen.

Twilight Breaking dawn - del 2

Idag ska jag äntligen efter att ha längtat i ett år, se den sista filmen av twilight filmerna. Har hört att  den ska vara jättebra och fan i helvete om inte det stämmer haha. Ska gå tillsammans med Kasey, och det är bestämt sedan ett år tillbaks när vi såg del 1 ;)

Grattis!

Idag fyller min härliga Ronja hela 16 år! Ett mega stort grattis till min fina bästis!!! Denna dagen är din <3

Ginatricot.com

 
 

laugh


I regret eating, everything I ate today.

Kom hem från jobbet för någon timme sedan och vet ni vad som står på schemat nu? jo ingenting. Nej men jag ska hoppa in i duschen strax, och sedan trycka i mig lite mat. Funderar på om jag ska mysa ner mig till en Falk film efter det kanske? värt att fundera på..
 

Things I love and hate.

 ♡ Jag älskar överraskningar.
 - Jag hatar småkryp.
 ♡ Jag älskar twilightfilmerna och ska se den sista filmen om bara några timmar!!!!!!!
 - Jag hatar ångest.
 ♡ Jag älskar min pojkvän.
 - Jag hatar blask.
 ♡ Jag älskar att det snart är jul!
 - Jag hatar falskhet.
 ♡ Jag älskar humor!
 - Jag hatar egentligen att hata..
Kärlek.

Work

Idag jobbar jag från 17 till 20.15, så det är inte så farligt. Har fått på mig min ica tröja och min kniv, så nu är jag redo! Ska få i mig lite mat innan jag drar mig mot jobbet. Bilden nedan är från i lördags, ronny and meeee.

I skolan

Sitter i skolan just nu och lämnade precis in ett halvdant matteprov, kändes inte så jättekul.. Har rast till 11 nu så sitter och nötar farmwille med Antonija haha! Har en lektion kvar innan jag får gå hem och det är engelska, men då har vi grupparbete så det är ganska lugnt. Ska jobba efter skolan idag och dra in lite pengar, feeeeels good nananananananaaah. Nu hinner jag inte med er mer, hörs!

workout

Kom precis hem från gymmet efter att varit där i 1½ timme. Känns hur skönt som helst nu, och det värker lite här och där. Ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det läggdags! Imorgon väntar en ny dag med skola och även jobb efter det.

strong is the new skinny

Gick till 15.40  idag i skolan, hade tre lektioner och även ett svenskaprov.. Kasey följde med mig hem efter skolan idag då vi ska träna ikväll. Vi har ätit, sovit, fisit, och lyssnat på musik hittils, allt dedär som vi vanligtvis gör. Vid 20 ska vi iväg till gymmet och blir troligtvis ett pass på 2 h idag, sköööönt och mycket behövligt!
summer1101 / Pinterestwomen abs | Tumblrelöre megfontolt gondatlanságRunning For Fit and Thin

Don't believe in words, believe in actions.

Sitter som en kung i min nybäddade säng och kollar på tv för tillfället. Funderar på att börja fixa till mig lite snart, men först måste jag samla lite kraft. Var nere i källaren och tränade lite innan, kändes hur skönt som helst! Något man kanske borde göra oftare? funderar på det.
För övrigt så är det lite roligt hur hela mitt fält med favoriter på internet numera är fullt av hundannonser, Antonija lämnar verkligen spår efter sig haha..
Ronja och jag. Älskar dig.

love hurts

Heeeej! Sitter för tillfället och äter clementiner med Antonija, eller ja hon matar mig medan jag sitter vid datan, lyxigt värre! Igår blev det myskväll hemma hos Ronja och även sleepover där, väl behövligt då vi inte träffas så ofta. Idag ska jag troligtvis träffa Anton lite senare, kolla på ytterligare en Falk film! Imorgon har vi 4 månader tillsammans, vilket känns...lite? haha. Love him, även om det gör ont ibland. <3
 
Vem är drygast?
Antonija: Nicolina hur byter man kanal?
Jag: Bara tryck lite.
 
Antonija: Nicolina, du måste ju ha ett kolotecken där med!!!!
Jag: Oj vad pinsamt.
 
 

- gästinlägg -

Detta käns så 2010....
 
Tjena Kissie, Dessie, Paow, Tyra och Kenza och ni alla kända som läser Nicolinas välkända blogg!
 
Jag är Nicolinas bästa cp vän, vill bara hälsa er alla att Nicolina kommer vara såååå upptagen idag och inte göra några inlägg eftersom hon är upptagen med ingen annan än mej just nu! Vet att ni kommer sitta med ångest och depression.. men men .. ni klarar er galant. She will be back tomorrow ;)

Byebye!  / Antonija <3
 
I also want to say goodbye to all you international readers! (HAHA)
 

  Bjussar på en bild vi är väldigt stolta över!

Spelkväll

Tja. Vaknade runt 11 idag, jämte min fina prins. Åt frukost tillsammans och sedan åkte han tillbaks hem till värnamo. Idag blir det troligtvis spelkväll hemma hos Ronja, med dem vanliga! Ska få i mig lite mat nu och sedan ska jag åka upp till Vaggeryd, där Ronja håller hus. Ha en fin dag alla, för det ska jag!

Nyss, nyduschad och go.

Johan Falk

Idag har jag allt hunnit med en del! Har varit i skolan, åkt till stan, handlat farsdagspresent, och nu myser jag med min kärlek. Det är verkligen underbart att ha han här, när man varit borta från varann i några dagar. Ikväll ska vi kolla på Johan Falk, bästa!!!! Blir även lite onyttigheter till det, men vad vore livet om man inte fick tjocka sig då och då. Ha det fint, puss.

Go hard or go home

För att jag ska bli motiverad till att träna måste jag antingen tänka på känslan efter man tränat (som är helt underbar!), kolla på träningsbilder (inspireras), eller också att någon har kallat mig tjock haha. Hur som helst så kom jag precis upp från vårt lilla minigym som vi har i källaren, efter att ha gymat där ett tag. Svetten rann som aldrig förr och körde till och med med en tjocktröja på. Nu ska jag ta en lååång och välförtjänt dusch.

Me like

Något som jag har lyckats bli riktigt förälskad i är volanger nertill en tshirt/linne/långarmad. Nedan ser ni lite exempel.

Hos Kasey

Hi thereeeeee! Drog till Kasey direkt efter skolan idag, och förbi ica en snabbis med för att köpa citron/dill sås till våran lax vi ska tillaga ;) Hon ska iväg på körning vid 16.30, men 1 ½ timme är lika viktig att dela med henne <3 Idag ska jag inte göra något speciellt, ska försöka ta tummen ur röven och träna lite, kanske även plugga om jag känner för det.

Antonijas Bday!!!

Sitter i skolan och väntar på bussen som ska ta mig och Antonija till Jönköping. För idag är det ingen vanlig dag, utan det är Antonijas födelsedag och idag ska det firas!!! Vi ska in till Jönköping och äta god mat och sedan kolla på bio. Filmen vi ska se på heter Ted och tillsammans med en massa godis ska den nog bli bra! Hinner inte skriva mer nu, vill inte riskera att missa bussen. Vi hörs senare, puss!!!
 

pluggdag

Godmorgon snyggingar! Igår var det som sagt fest på fenix, och enligt mig en helt ok fest med! Idag ska jag vara med Antonija, vi har en del plugg att ta tag i och måste även göra några danssteg till vår grupp. Kommer nog svänga förbi hemköp för att köpa lite energi, och sen är det bara att nöta in vad man ska. Åt precis frukost och ska strax bege mig 5 hus ifrån mitt hus, till Antonija. För övrigt så är jag sjukt trött och opepp idag, vet inte hur jag ska få något i läxväg gjort..

Halloweeeeeen party

Hi there! Ikväll blir det Halloweenfest på fenix och jag ska fixa mig/förfesta hemma hos Johanna. Ska troligtvis vara utklädd till sjuksköterska, men vet aldrig om jag ångrar mig och byter till något annat. Igår hade jag i alla fall en riktig mysdag tillsammans med familjen. Jag och Anton lagade trerätters. Till förrätt bjöds det på skaldjurssoppa, huvudrätt blev Oxfilé, klyftpotatis och kantarellsås, efterrätten blev pannacotta med vit choklad tillsammans med en massa bär! Det var i alla fall hur gott som helst även om man blev lagom övermätt. Menmen. Nu ska jag börja fixa mig lite och packa väskan, vi hörs när vi hörs, puss!

All the crazy things i did last night, those will be the best memories.

Godmorgon världen. Igår var jag på fest med brudarna i Värnamo, och vi hann med både förfest och en tripp till Harrys! Tycker att gårdagen var hyffsat lyckad förutom att mina fina skor lider av en massa fläckar idag.. Menmen! Sov över hemma hos Anton, så idag vaknade jag upp jämte min godning! bästa känslan. Vi åkte hem till mig och nu ska vi bara mysa och ta det lugnt hela kvällen.

Bild från igår, Jonna och jag!