Chanel

Jag är helt kär i snökulan ovan. Finns inget finare enligt mig! Ge mig 



Sleep tight

Nya mysbyxor och tröja! Skönaste och mysigaste som finns!
Tv och musik tills jag somnar! Udda men bra kombination haha..



På söndag..

..är det exakt två veckor till jag åker till Kanarieöarna! Ber till solguden om bra väder och en fantastisk vecka! Tagggggggg !!
          Paradis ♥️          Flower          Gran Canaria, palm tree
          .@tonejulsrud (Tone Julsrud) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer          The Top 20 Best Beaches in Gran Canaria | The Sunshine Guide to Gran Canaria          Family Vacation at Gran Canaria, Gloria Palace, 2013

A hundred and five is the number that comes to my head, when I think of all the years I wanna be with you.


Desto fler dagar, desto längre bort kommer vi






Juletid

Snart är det juletid! Hur mysigt som helst! Tjocka filtar, varm choklad, mys framför brasan, julgodis, kalla promenader, rosiga kinder, och en massa kärlek förstås hihi.



Kvällsmys

Åhåhh love it



[Kött och så]

Tränade precis vilket var sjukt behövligt efter helgen! Ska in in i duschen nu sen blir det att softa till kvällens slut. Börjar 12 imorgon så inge tidspress hihi!




Det största av allt

..Är kärleken. Så ta hand om den.
Förlåt.



London

Nu är klassresan äntligen bokad! Hej London i mars ;)



[Söndagshäng]

Har varit en väldigt udda dag. Först var det jobb, som jag även försov mig till då jag inte ställt alarm.. Sen direkt hem till sängen och sova bort några timmar. Nu hänger jag framför tvn istället och kollar solsidan! Imorgon är det skola igen.. Går för fort!! 


Du vet vad jag sa. Ljug. Men då är det inte längre du och jag.

Då var det dags att börja fixa iordning sig lite! Musiken är på, och colan hävs!! haha det är gytt! Ha en trevlig lördag alla!
 
 

Work

Hemma på lite lunchrast men ska snart tillbaks igen! 3 timmar kvaaaaar!


Friiiidayyyyy

Lyckad första dag på praktiken kan jag väll säga! Fuuun. Har precis slängt i mig ett lass mat. Pappa gjorde käket idag så druckit runt 10 glas mjölk till haha! Lite mycket peppar kanske.... Annars var det gott! Ikväll blir det lite fredagshäng och imorgon jobbar jag! Jobbar även söndagen så ingen vila denna helg! But cash is king!
Random bild på mig och Stina!





Bastumys next!

Oldie but goldie
 
Ska hämta upp Kasey snart för lite bastumys, hej vardagslyx!
 

Gnight

 

think

 

weheartit

          Welcome sweety          Love...          eyes | via Tumblr
          Couple✌️          cararry | Tumblr          Tumblr | bling
          Untitled          Paris ~ Eiffel tower          wonderland ♛ | via Tumblr

Why stop when it doesn't have to end?

Börjar min praktik på fredag istället för imorgon, vilket betyder att jag har en ledig och oplanerad dag som väntar på mig imorgon!!
Som ni vet så tränade jag innan, och det värsta efter man tränat kan vara att komma ner till ett tv rum där det första man ser är en påse cheese balls, asså detta är så jobbigt!!! lider ni med mig eller?? Vad.ska.jag.göra. Hur.ska.jag.stoppa.mig.själv?
 
 
 

Jag kan varken gå, stå eller så

Grymt pass=grymt nöjd
Sjukt behövligt efter att ha hävt i sig en massa godis och onyttigheter de senaste dagarna. Thumbs up! 




Katastrof

Sitter i skolan på psykologin och håller på att somna. Kom lite försent till skolan idag då jag åkte med Johanna som tog Görans bil. Acn hade slutat fungera och rutorna var helt igenimmade. Sedan frös bilen både utifrån och inifrån (det var is på innerutan). Vi fick pruta spolarvätska på hela vägen upp till skolan och fick till o med stanna för att skrapa rutorna som inte ens gick att skrapa haha...
 

Skulle inte tacka nej

 
 

BILDBOMB 1 / bestfriends


 
 

Min dag

Pigg och glad, kexchoklad
Mår så mycket bättre idag vilket är sjukt bra eftersom jag planerat att kolla Sverige - Portugal ikväll, tagg!!!!
Idag drog jag och Johanna till skolan vid 12, och gjorde prov i företagsekonomin! Tror det gick ganska bra även om provet var helt olikt det vi jobbat med. Efter provet kom Malin från Swedbank och pratade lite om sparande och andra aktuella saker vad gäller ekonomin. Hur som helst så var det jätte intressant och nödvändigt!
Kom hem vid runt 15 tiden och då tog jag och Johanna även tag i vårt projekt/företag. Fick lite köpt och gjort så det känns bra nu. Väntar även på svar från banken då vi ska på möte där. För övrigt så har jag även en annan rolig nyhet! Jag har äntligen fixat praktik haha :)
 
 

Sick

Har haft huvudvärk i stort sätt hela dagen idag och har därmed inte kunnat koncentrera mig på något. Gick och la mig så fort jag kom hem från skolan men tror ni det hjälpte? ne.. Stina kom i alla fall till min räddning senare, och hade med sig Ipren. Ja, man ska ju tydligen blanda det med Alvedon för bästa resultat (låter som jag snackar om träning eller något haha). Hur som helst så mår jag bättre nu, men har inte kunnat plugga ordentligt så har istället fått ångest över det haha. Hade trots det tänkt att hoppa i säng tidigt ikväll och plugga imorgon morgon då jag börjar 12.
 

Bästa babe

Ronja och jag  ovan. (Bild från fredagsmorgonen)
Måste bara knäcka in lite tacksamhet, dels för att hon alltid finns där när jag behöver henne, men också bara för att hon finns och är just HON. Den där Ronja är inte bara "den där", för hon är helt suverän på sitt eget lilla sätt och det älskar jag.
 
 

I skolan

Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Idag ville jag verkligen inte gå till skolan. Räknade till att jag satt hela 7 alarm innan jag kom upp haha! Blev att dra på sig mjukis brallor och dra vidare typ. Idag slutar jag vid 15.30 så deppar lite just nu. Sen fick jag även rreda på att jag har prov imon så delvis därför med. Pallar inteee

Ute på landet och julpysslar

Släktens brudar har idag samlats för det  årliga julpysslet! Detta är verkligen en  mysig tradition vi brudar har i släkten. Är ute på landet hos Johanna [kusin] och har varit här sedan 16 ungefär. Vi har druckit glögg, gjort kransar och annat pyssel. Nu avslutar vi kvällen med gröt! Söndagar behöver faktiskt inte vara så deppiga!







Gårdagen

Runt 22 igår åkte jag och Anton hem till Kasey och spelade monopol med henne och Robin! Tror att vi var hemma runt 2-3 på natten någonting? Så himla underskattat med spel!!!





01.19

Monopol mitt i natten wooooop!!!







Assss

Dör tusen gånger om. Vilken rööööööv!


Mys





Mitt hjärta



Bambu

God mat, bäst sällskap. Guldfredag!



[Käk]

Mamma och pappa bjuder ut mig och Anton för mat så nu rullar bilen mot Värnamo för att plocka upp Anton, och sedan mot bredaryd för buffé på bambu!! Noooom.




[Bday frulle]

Myyyys!



[Grattis!!!!]

Inte alla som har turen att vakna upp jämte världens finaste födelsebarn idag! Ligger nämligen jämte Ronja som blir hela 17 år idag!!!!! Woooopidoooopi! Blir födelsedags frulle snart, puss! Love u bestfriend! 


Tar tag i livet

Kom precis hem från Ronja och ska nu träna. Sedan blir det att hoppa in i duschen innan släkten kmr över på middag, och efter det blir det troligtvis upp till Ronja igen men då också för övernattning!! Ciao 



Dead

/ right now



/ torsdag

Blev överraskad av Anton igår, så himla kul! Han kom i alla fall hit på kvällskvisten och det första han ville göra var att köpa pizza haha. När vi kom  hem sen så kröp vi ner i soffan och myste till film. Gick även och la oss ganska tidigt igår men det var tur det för aldrig sovit så gott som jag gjort inatt.
Ska förbi skolan en sväng idag och sedan ska jag troligtvis träffa Stina! 



Vad jag saknat dig!

Kasey ingår verkligen i min familj! Hon är systern jag aldrig fick men ändå fångat in. Har verkligen saknat henne så denna kvällen var så behövd! Love you girl.



[Mums]




Hurry

Ligger och kollar på tv medan jag väntar på att min KK ska komma hit ;)
Oldie <3
 

13

Denna onsdagen innebär skola, kasey och träna! Var och lämnade av Anton på stationen nyligen och sitter nu hemma i sängen och pillar på min limpistol haha! Har precis "monterat" ihop den [tagit ur den från förpackningen..] Det var även enliten metall triangel som kom med, som man på något vis skulle fästa på pistolen för att den sedan ska kunna stå själv. En jävla bit och jag var tvungen att söka bilder på Google, piiiin haha! Hur som helst så gillar jag att pyssla och hålla på med smågrejer och det är där min limpistol behövs ;)



Smile

Jag idag.
[Ursäktar min lamhet på bilderna, haha!]
 

On my way to..

..Jönköping! Har troligtvis skaffat mig en praktikplats idag, ska bara in och lämna lite papper och visa mig för dem! Håller tummarna!



[Gf plikt]

Godmorgon! Idag börjar jag skolan vid 12 men eftersom jag är världens bästa flickvän gick jag upp 7.30 och körde Anton till Värnamo. Men nu är jag hemma igen och ligger i sängen o mysereer. Ska ta vara på min sovmorgon nu, puss!



[Solat]

Var förbi solariumet tidigare idag och tog en 15 minutare. Känner mig faktiskt en aning brunare och därmed fräschare för tillfället. En nackdel med att bo i Sverige är ju att landet knappt aldrig bjussar på sol, knappt på sommaren liksom haha. Får därmed ta till solariumet då och då men inget man egentligen vill. Tänk om man bara kunde vara brun naturligt, haha skitmeeed.



Don't forget that you are ..





Love

Finns ju inget sötare än när man som par går in för att matchar varandra. His and hers.
 

[Ett minne från Italien]

Väskan ovan väcker en del roliga minnen från Italien! Fick med mig en sådan hem och vart supernöjd med den, men förhandlingen av den var ganska udda ;) Det kryllade av fake väskor, plånböcker, mobilskal osv på gågatorna, och allt var placerat på vita lakan. I början så förstod vi inte grejen med det men sen en dag i rom så föll pusselbitarna på plats. Jag stod och förhandlade om väskan, och Ronja stod vid ett annat "stånd"och förhandlade om mobilskal. På en sekund ryckte killarna som sålde sakerna ifrån oss det vi höll i (alltså deras varor, och i mitt fall väskan), drog upp lakanet med varorna på och sprang in i en gränd. Jag och Ronja fattade för en sekund ingenting, men sen såg vi att två poliser gick förbi i lugn takt och kikade runt. Det var inte förens då det slog oss att det är olagligt att sälja på det viset haha. Alla som sålde hade alltså sprungit in i den jävla gränden och gömt sig bakom en bil för tillfället [fattar inte hur dem fick plats för dem var typ 10?!]. I gränden viftade dem med händerna och gjorde allt för att vi inte skulle stå och illglo in på dem, inte konstigt då vi kunde avslöja dem, för vi fattade ju ingenting till en början haha. Hur som helst så fick jag med mig väskan hem trots den händelsen ;)

[Party]

Lite fler bilder från helgen/Ronjas födelsedagsfest. I lööve heeeeer



/läggdags

Tänt ljus i hela rummet och krypit ner i sängen. Mys till max! Imorgon blir det att stiga upp tidigt och dra sig till skolan igen, men konstigt nog känns det inte så tungt [<-Tar tillbaks detta imorgon]. Ska troligtvis klippa mig imorgon med! Bara fixa en passande tid med brorsans tjej :) Blir bara till att toppa det då jag är super rädd om mitt hår. Hatar stora förändringar som att byta frisyr eller att färga det, då det oftast slutat med tårar när jag väl gjort det haha! Hur som helst så ska jag gå och lägga mig snart, så god natt med er!
 

[Längar]

Förstå ni lyckan i att få inreda och forma sin lägenhet/sitt hus helt själv, eller med sin partner. Detta är verkligen något jag ser fram emot! Klickade ihop lite inspirationscollage nedan. Kliar verkligen i fingrarna av tanken att det faktiskt inte är så länge kvar tills det är min tur att flytta ut!
 
 
 

Not knowing who to trust

Idag har jag ägnat mest tid åt sömn och flötmat. Var förbi Ronja en sväng med för lite snack men annars har jag bara degat. Om jag finner ork ska jag ta tag i lite plugg, men först blir det filmmys!
                  
 
 





Lördag

Jag skrev ett helt långt inlägg här nyss som bara försvann! Jävla buggmobil. Tänker inte skriva om allt men igår jag jag som sagt hos Ronja och röjde och idag ska jag hem till min bror och röja med resten av släkten! Har jobbat idag så känner mig ganska sliten, men det är ingen anledning till att inte ha kul ikväll wopp. Ha en fin lördag alla!
Bild från igår! Bästa Ronja <3 



[Fredag, födelsedagsfest]

Ikväll glider jag iväg på födelsedagsfest hemma hos Ronja! Ja, jag drog ju som sagt in till Jönköping tidigare idag för att köpa lite presenter, verkligen i sista sekund som vanligt!
För övrigt så surar jag över att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll. Ska jag ha klänning? kjol? smycken? klackar? De där vanliga tjatet ni vet!
 
 
 
 
 

Mot jkpg



[Rickard, 25]

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min brors födelsedag! Hela 25 år nu! Ett stort grattis till han! Och så firar vi mer på Imorgondagens fest !
Brist på bilder i mobilen så tog två gamla galna ;)



Inspiration till alla

Hösten är ju faktiskt en ganska mysig årstid, om man bortser från allt regnande. Men att springa runt med stora mysiga halsdukar, tjocktröjor och snygga boots osv är ju faktiskt ganska okäj ellerhuuuur.
 
 

[Gött kött]

Idag har jag haft en hurtig morgon! Klev ur sängen och skyndade på med träningskläderna innan motivationen skulle försvinna [Har en tendens att göra det ibland annars]. Idag köttade jag verkligen röv, bokstavligt talat. Känner mig såå nöjd med dagens pass, även om jag höll på att spy av min proteinshake jag tog efteråt.
          
 
 
 
 

Godmorgon -> torsdag

Godmorgon! Inatt har jag verkligen drömt hur mycket konstigt som helst och inge nog med det så vaknar jag upp med något märke på armen och även mellan brösten haha? Asså förstår verkligen inte hur jag beter mig ibland under natten, verka ju gå in i ett helt annat liv som ninja eller något?!. Har tidigare vaknat med rivsår i ansiktet osv haha! Scaryyyy
På bilden nedan ser ni lite av hur det såg ut på armen när jag vaknade idag!
Bra där Nicolina!



Say whaaaat

Dricker julmust och pillar på bloggen lite! Känner att jag måste få lite bättre ordning på den! I min side står det till exempel att jag är 17 år men hörni jag är 18 [fast 3 vissa dagar]. Det är en sak av flera som måste fixas i alla fall. Har en lååång natt framför mig så puss och kram!
Nedan ser ni bild på mina nya rosa mysis brallzzzz.



[Love]

Kärlek är enligt mig det viktigaste och största i livet. En kär vän sa en gång till mig att, om han inte är redo och behöver leka av sig, låt han! När tiden är inne kommer han inse att vi alla strävar efter samma mål, just att hitta den personen som man istället kan "leka med". Jag tror inte ett piss på singellivet, för det håller inte förevigt. Det gör äkta kärlek däremot. Visst ska man inte stressa fram något, men man behöver inte heller gå så långt som att krossa flera hjärtan på vägen till den rätta. Om du redan hittat den personen du kan skratta, gråta, skrika och dumma dig med utan att skämmas, sabba det inte! Kanske kommer det faktiskt bara vara du och hon/han som klickar sådär perfekt. Vissa har bara inte fattat att det inte spelar någon roll och du är 17 eller 40 för att hitta hon eller han, det är lika svårt nu som det kommer vara då. Om du är kär, visa det. Är du intresserad, försök. Ge kärleken en chans.
Love         Wendy and Peter.        Dear Diary, tell me its true!
•        BeBeautifulAngels | via Tumblr        ♥
Why why why why         Love | via Tumblr        ❤️
Couple        Love        Aww haha

[Spontan tripp]

Blev en tripp till Jönköping med min fina Ronja direkt efter skolan idag, oplanerat är bäst! Fick med mig en mascara och ett par mysbrallor hem så jag är nöjd. Sitter för tillfället med lite plugg som jag hade tänkt att få gjort ikväll, gogooo. 
 

I skolutten

Vill bara hem hem hem och träna! Idag är jag super motiverad så bäst fan att det håller i sig haha. Sitter i skolan och har precis skickat in en uppgift som skulle vara klar till idag, sköönt. Ska ta bussen hem snart, vilket jag inte gjort mer än 1 gång efter sommarlovet? Puss på livet med bil, förutom att man blir så jäkla lat haha!
För övrigt så har jag och Johanna äntligen kommit igång med vad vi ska göra med vårt företag, finally!!!! Fast det är en hemlis tills vidare men så taggad hehe.
Då det ser ut som andra världskriget hölls i mitt ansikte idag så får ni nöjja er med en fin från Italy istället! Jag och Ronja, TBT.
 

[The weeknd]

 

Nöjd/

Hur kommer det sig att det alltid ska vara så svårt att ta tag i det, när känslan efteråt är helt oslagbar. Finns inget goare än att ha avklarat ett träningspass  och dödat både fett och ångest. För visst är det så? Jag är nöjd för idag i alla fall och ska strax mysa ner mig i sängen, cozyyyy.



Det handlar inte om dig eller mig, det handlar om oss.

Precis kollat på film, och innan jag skriver min analys till psykologin så tänkte jag slänga in ett träningspass emellan. Bara ner till gymmet och köra, inga bortförklaringar idag.
>Motivation
studying               inspo | Tumblr              Healthy lifestyle💪
we are the lucky ones | via Tumblr              Want this body              Workout

CRUSH

Tycker att skorna nedan är så balla och jag blir så sugen på att införskaffa mig ett par! Frågan är bara vad man ska bära dem till, och hur man matchar? tror det kommer bli kaos för min del och sluta med att dem aldrig används så avvaktar ett tag till, men så fina!!
 

[Tisdag]

Kollar på tv och målar, ja det är precis vad jag gör för tillfället. Började 12 idag och hade företagsekonomi i 2 h, sen åkte jag hem och köpte pizza till min sjuka bror[snäll syster här eller??]. Ska äta mat snart och även ta tag i plugget! Om jag pallar och "hinner" ska jag även träna.


/ Igår åkte jag hem till Anton efter skolan. Vi gick på eko lite och sedan drog vi och bowlade! Första gången jag inte blev cp arg av att jag inte vann, framsteg hahaha.