tjalol

Är hemma nu och ligger i sängen och glor tv med min going. Imorgon väntar jobb från 8.00 till 17.00, inte allt för kul..Nej men nu ska jag gå och dö, hejdå.

Tidsfördriv helt enkelt.

1. Vad är ditt mellan-namn? Annelie.

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Tycker om mitt udda namn och skulle inte vilja byta:)

3. Är du i ett förhållande nu? Ja, med min Anton Klasson. <3

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? Vi blev ganska nyligen tillsammans.

5. Vem var du tillsammans med sist? Mathias.

6. Får man fråga varför det tog slut? Han var inte redo och det var helt enkelt bäst så.

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Vet inte om man kan kalla det seriöst egentligen..

8. Vem vet mest om dig? Kasey

9. Vad gör du på fredagskvällar? Umgås med vänner eller pojkvän!

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Ehm finns många men kan nämna några bra: A walk to remember, Tres metros sobre el cielo, The notebook, My name is Khan,The intouchables! 

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? No.

12. Har du någonsin varit full? haha ohja.

13. Har du testat droger? Hell no.

14. Röker du? Nej!

15. Snusar du? Nej!

16. Saknar du någon just nu? Jaaa.

17. Hur mår du idag? Jag mår bara finfint, har en godispåse precis brevid mig!!

18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1 vanligtvis, men nu under sommaren tar jag en extra mot allergi med.

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Vet inte? Låg hemma och var förkrossad kanske haha..

20. Bästa minnet från sommaren? Hemliiiigt. Men det finns en del härliga minnen från denna sommaren trots att vädret inte varit det bästa.

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Turkiet.

22. När var du där? hehe minns inte, kanske 10-11 månader sedan.

23. Är du rasist? Nej.

24. Har du helt svenskt ursprung? Ja.

25. Om nej, vart kommer du ifrån? -

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? svenska, men det beror ju helt klart på haha!

27. Ser du fram emot någonting just nu? Mallis med Kasey, 4 weeks left ;) 

28. Sköter du skolan? Jadå, oftast.

29. Vad hade du för betyg förra terminen? vettefan.

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? A, mvg.

31. Vilket ämne var det? blandade.

32. Har du fått ig på ett prov? Haha japp, högstadiet brushan.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? No.

34. Anser du dig vara intelligent? Jadå, är smart när det behövs ;)

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Alla dagar jag lever.

36. Vilken va den värsta tiden då? Förra sommaren, kärleken har aldrig gjort så ont.

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Ohja.

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Hell no. Klarar verkligen inte av att skada mig själv, tycker det är tillräckligt jobbigt att gråta då man oftast får huvudvärk efteråt haha!

39. Har du haft sömnproblem? Nej.

40. Hur ofta gråter du? Lite då och då, har humörsvängningar och ibland kan det bara vara skönt att få ur sig allt och gråta av sig lite.

41. Vad gör du när du mår dåligt? Beror på, om det har hänt något snackar jag givetvis med vännerna men om det inte hänt något utan att jag bara mår allmänt dåligt så lyssnar jag depplåtar, gråter och tycker synd om mig själv, hehe.

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Familj eller vänner.

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej.

44. Vilken klass går du i nu?  Ska börja andra året i gymnasiet.

45. Vilken skola? Fenix.

46. Har du varit otrogen någon gång? Nej. Om man verkligen älskar någon på riktigt så kan man inte vara otrogen.

47. Har någon varit otrogen mot dig? Nae.

48. Är du stolt över dig själv? Ja, men man kan alltid bli bättre.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Försöker alltid vara snäll mot alla, och ställa upp så gott jag kan.

50. Vad får du ofta komplimanger för? Mitt hår, rumpa, ögon.

51. Har du lätt att få folk att skratta? Är ju lite efterbliven så ja.

52. Cider elller öl? Cider lätt, öl går endast ner om jag redan är packad hehe.

53. Har du några talanger? Hmmmm, måla kanske?

54. Vet du om någon är kär i dig? JA.

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Jadå, umgås dock mer med Jonas då Rickard har tjej osv. 

56. Vad står det i ditt senaste sms? Ne

57. Hur lång är du? 171 tror jag?

58. Hur mycket väger du? Min vikt pendlar lite upp och ner för tillfället hehe.

59. Vilken storlek har du på kläderna? Det variear, men oftast 36, small.

60. Har du svarat ärligt? Ja, fast har dock ett till mellan-namn som jag vill hålla hemligt hehe ;)


Inspo, bitch.

cute, love, quote, quotes, text - inspiring picture on Favim.comLive laugh Believe;♥TumblrI'm SupermanPinnwand-FotosBorradores | TumblrRomantically retained in the frame - Zszywka.plTumblrThis Dazzling Blonde Girl
BoysTrust your heart, Let fate decide@shesaidit (Awesome quotes) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer

I Värnamo

Sitter hemma hos min man helt jävla forever alone medans han är på träning och köttar. Stack hit efter jobbet igår, och bästa Stina stod för skjutsen då jag missade kuktåget. Japp, hoppade på fel tåg så sprang ut och över till andra sidan och då körde det bara iväg framför mig, lagom gött alltså. För övrigt så fick jag ett sms från posten innan om att mina skor äntligen har kommit, har väntat på dem i 2-3 veckor nu när det egentligen ska ta runt 2-3 arbetsdagar, jävla nelly. Nej men nu ska vi inte vara sånna! Jag är jätteglad i alla fall över att ha världens bästa man som ger mig frukost på sängen och lagar god mat till mig! wihuuu. Nu ska jag spela cs och äta ostbågar, puss.
 

Mot jobbet, mot ica.

Tjalol. Sitter och käkar frukost och lådsas att det inte alls känns tungt att gå till jobbet, en lördag. När man jobbar på ica får man ganska många helger, och det är inte alltid det roligaste. Men ska kanske inte klaga då man typ får dubbelt betalt? Hur som helst så börjar jag vid 8.30 och ska jobba till 16.00 idag. Har inte en aning om vad som händer senare ikväll men känner på mig att jag kommer behöva vila lite, då jag inte riktigt sovit bra på två nätter.


<3.
Bild nr 2, vet inte vad min gubbe gör? hahahaha

I'd rather be with you

Idag har jag varit hurtig igen! Det räckte inte med en löprunda igår utan idag var jag ute på en pw med Kasey, börja komma igång nu? Nej men det kändes hur skönt som helst när rundan på runt 6-7 km var avklarad. Idag väntar det jobb vid 14 till 20.15 ikväll, det klarar jag! Vill bara ha denna dagen överstökad, då Anton kommer hit imon och tillbringar både kväll, natt, morgon, dag här. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det käk, ha en fin dag och njut av det fina vädret som Sverige faktiskt bjussar på idag!

Lite brist på bilder.

loafers

Your Fashion Inspiration: Nika ♥Desiree Nilsson – DESIREENILSSON.SE | WERUN.SE – SVERIGES ENDA EXKLUSIVA BLOGGPORTAL | WERUN |Instagram PhotosTumblrPinterest / Search results for spikesYour Fashion Inspiration: Nika ♥My Lady BoudoirRezultatele căutării de imagini Google pentru http://farm7.static.flickr.com/6094/6214809017_a98a62d3a5.jpgla mode oui c'est moi: loafers
Jag dör lite (mycket!). Älskar verkligen dessa skor! Måste ha, bara måste.

I want your arms around me

Kan säga är att jag verkligen saknat Antons närvaro idag, då det varit den första dagen helt utan honom på typ två veckor. Vi har ju nästan bott tillsammans haha! Ligger i alla fall i sängen och degar just nu, i väntan på att Kasey ska sluta jobbet. Hoppas verkligen att det blir donken ikväll, för min mage skriker efter skräpmat!! Måste snart ta tag i livet och kosten igen, men inte idag.
 

White shorts


Mitt enda köp i Halmstad ovan. Fick punga ut 99kr för dessa om jag inte minns fel, go rea!

Jag kämpar på

Kom precis hem efter att ha kämpat och slitit i några timmar. Har jobbat på Ica lite, sen blev det även att cykla hem till bror och städa hela hans lägenhet, då han är i Turkiet nu och lämnat skiten till mig haha! Idag ska jag sova över med min älskade Kasey och vi ska troligtvis dra till donken med Klara senare ikväll. Hade tänkt att dra ut på en löprunda, men vet inte riktigt om jag orkar! för övrigt så har jag ont i nacken, helt random? Men nu ska jag kanske springa, eller kanske äta, eller kanske kolla tv, eller kanske göra något helt annat. Vi får se!

I'M BACK

Heeeej!!!! Jag orkar inte skriva allt i detalj men jag har i alla fall haft semester i en vecka nu och njutit lite av det lilla jag har ledigt denna sommaren. Har varit i Kalmar med Anton, Stina, Martin och Nicke, där även våra päron höll hus. Åt min älskade kalmarpizza (som är bäst i hela fucking världen), kollade bio, besökte kalmar slott, shoppade och myste en del. Drog hem från Kalmar på onsdagen och sov hemma en natt med Anton, sen drog vi vidare mot Halmstad. Kan även trycka in att Anton är min pojkvän, bebis, boy, älskling, babe, apa, tönt osv. Vi kom i alla fall hem idag från ett par mysiga dagar i Halmstad, med chill på tylösand, lite shopping, MYS, grillning vid solnedgång OSV. Men nu är jag ensam, och det känns inte alls bra. Imorgon väntar jobb, vilket det även gör i tre veckor framåt nu. Allt är inte dåligt i alla fall, kommer att få umgås lite mer med mina vänner nu, eller ses någon snabbis iaf efter jobbet. Min tid kommer inte räcka till, ahhhhhhhhhhhhhhhh. Nu ska jag lugna ner mig med lite ägg, ciao.

Utan kärlek är du alltid tomhänt.

Ska dra mig mot jobbet om ett tag, och även förbi apoteket för att hämta ut lite härligheter. Idag jobbar jag till 20.15, och efter det ska jag träffa en going och tillbringa både kväll, natt, morgon, dag med den, då jag är ledig imon wohooo! Fixar mig lite för tillfället, och vädret är helt okej vilket jag stör mig på.. Men nu har jag annat för mig, ciao.
Bildbrist. Förtjusande jävla short, ph/ weheartit.com

Chillar runt


Tappat blogglusten lite sådär, beror dels på att jag jobbar ganska mycket nu. Idag slutade jag vid 14 så passade på att njuta utav resten av dagen tillsammans med min fina Ronja, var även en sväng hos både farmor och Kasey efter jag slutat jobbet. Jag och Ronja drog upp till Värnamo och chillade runt, skrattat till max och bara njutit av hur sjuka vi är. Imorgon väntar i alla fall jobb igen, och det gör det även resten av veckan med. Är ensam hemma nu, då päronen stuckit till Kalmar. Kan säga att jag stänger in mig på mitt rum om kvällarna och vågar knappt släcka lamporna haha! Nej men ni fattar läget osv. Är hyffsat trött och sängen har nästan aldrig sett mer lockande ut som idag. Hoppas ni haft en fin dag i alla fall, puss på er alla.
 

My b-day.

Dagen har tillbringats med min älskade bulläh, familj och släkt. Har fått allt från godis till pengar, och dagen har varit kanon! Kan aldrig bli dåligt när det serveras smörgåstårta och när Kasey bakat en himlans god marängtårta till efterrätt! Klickade för övrigt hem två par klackar från nelly nyss, kände att jag behövde det, fyller trots allt år och då ska det firas! ;) Imorgon väntar jobb igen, känns mindre kul kan jag ju säga. Det är även vad jag sysslat med dem senaste 5 dagarna, jobbat.. Har ett tufft schema, och på 14 dagar har jag bara 2 dagar ledigt. Men nu har jag jobbat av lite av dem dagarna så nu är det ''bara'' 9 jobbdagar kvar innan jag tar en veckas ledighet.

Tårtan som min älskade bästis bakat till mig, hon äger!!! <3

Idag är det ingen vanlig dag..

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!
Lever för övrigt, och ska njuta av min lediga dag och födelsedag nu, puss.