Fredag baby

För det första, fan vad jag älskar min Anton! Och för det andra, slängde precis i mig en fet pizza.. Har typ sovit bort hela dagen och ska fortsätta med det. Köpte lite godis innan så ska vara så nyttig jag alltid är på fredagar.. Imorgon ska jag jobba, och syter lite för det iom att det kommer vara bombat med folk! Stressa igenom hela dagen jaja. Ne nu ska jag mysa med min pojkvän, ha en fin och mysig kväll ni med!


Q/A

Hejsan nicolina, har förstått att du gymmar rätt så mycket. kan inte du göra ett inlägg om vilka övningar/maskiner du tycker är effektivast för magen och ryggen? 
kram kram
Även om jag gymmar lite då och då har jag inte en blekaste aning om sånt! ledsen att göra dig besviken men kan tyvärr inte svara på denna frågan, då jag nästan undrar samma sak själv haha! :) Kram!

Fick även en fråga om vart mina vita byxor är köpta, och dem köpte jag på Bikbok! :)
 
För övrigt så är det bara att fråga på om ni undrar något, puss!

Yesterday

 


Godmorgon

Ligger i sängen med huvudvärk och är hur seg som helst, inte sovit en blund inatt. Gick hem helt själv igår och trodde helt ärligt att jag skulle bli våldtagen, orkar inte ta upp det här men aldrig varit så rädd fy. Mammi och pappi hade fest igår så ska äta lite rester nu haha.


Loooov

Ja nu äntligen har jag tagit lov! Ligger i sängen för tillfället och bara andas ut. Ikväll ska jag på tjejkväll och fira in lovet lite med Goa brudar. Fick för övrigt ett litet paket från önska innan jag gick hem, så söta! Eller kanske ska vänta tills jag öppnat det innan jag säger något haha...


Kärlek för mig


Dagens


Läggdags

Dags att sova, upp tidigt imorgon! Puss på er alla!


battle scars

Ligger i sängen och lyssnar på musik samtidigt som jag stoppar i mig lite vindruvor då och då, har det allmänt mysigt. Känner mig lagom ensam, inte en människa hemma. Imorgon är det sista dagen på önska, lite skönt faktiskt. Tar ju lov imorgon med, även om jag jobbar några dagar.. Hur som helst mår jag finfint just nu.

Teknisk mamma

Fick ett sms från mamma tidigare idag, och kan säga att jag hade liiite svårt att tyda det. Syftar på det sista smset. Ringde upp henne och frågade vafan hon menade, jo "Jag är hos mormor". Inte lätt för henne när hon råkat trycka av t9 hahah..

Fuck it

Fan vad jag hatar blogg.se på mobilen. Ena stunden funkar det skitbra och andra stunden krånglar det. Idag har jag gjort två inlägg som jag har fått skita i pga att det inte funkat att publicerat dem. Blir så lack på detta!! Jag hinner knappt sitta vid datan, busy life typ haha.. Nej men jag sitter oftast på kvällen, och då har ju hela dagen gått liksom. Tyckte det var skitbra när jag fick reda på att jag kunde blogga från mobilen, då min uppdatering sugit ganska hårt tidigare. Men KUL att det funkar sen då med..... En sak till, ibland går det inte publicera inlägget från mobilen direkt, utan man får vänta ett tag (timmar ibland haha) innan det funkar, därför det kan stå på vissa av mina inlägg typ "Godmorgon, käkar frukost blabla.." sen när man kollar tiden inlägget är publicerat står det 20:00, haha nej men typ!! Nu vet ni det i alla fall, så ha förståelse och hata blogg.se lika mycket som jag! :D
 

Human after all

Precis käkat och nu slänger vi på en film! Hej tisdagsmys!
Bild på min söta vovve som vi gjorde till påskkärring precis, cuuuute, eller?.. Stackars hund tänker ni, men han är transa. Ha en fin kväll!


Fånga dagen

Kom precis hem efter en "lång" dag på önska. Lunchen tillbringade jag hos min söta farmor och det gör jag imon med, lax och citronsås grrr. Anton kommer hit vid 16 och tillbringar kväll och natt här, mys! Jag lever för övrigt, puss.


I need you now

Springer runt och dansar i huset och njuter av min sovmorgon! Gjorde världens godaste smoothie nyss med, heeeelt sjukt. Avnjuter den nu för övrigt! Idag är det tisdag men av någon anledning glömmer jag det hela tiden, min hjärna behöver lov.. Hur som helst får ni ha en bra tisdag, puss!


Make it happen

Yo! Kom hem från dansen precis efter att ha flummat lagom där! Haft mina små kycklingar och även dem äldre. Antonija drog till Hemköp under dansen och köpte oss gott om godis osv, hej fetma. Hur som helst så är jag hemma nu och ska strax rulla mig in till duschen.


Lunchrast

Sitter hos farmor och snackar med damerna medans jag äter kebabtallrik, fan vad nyttig jag äääär.. Snart ska jag ta mig tillbaks till önska, ciao!


White pants

Var en snabbis i jkpg igår och införskaffade mig ett par vita bralls, äntligen! Som jag letat asså.. Hittade även en space body och två skärp.
Pic 1. Today's outfit
Pic 2. Yesterday's shopping


If you dare come a little closer

Var och lämnade Anton på stationen innan, och JAG körde!! Känns hur skönt som helst att äntligen ha kommit igång med körningen lite. På onsdag ska jag troligtvis våga mig ut på E4an till Värnamo, gaaaah! Ligger i sängen nu i alla fall. Städade precis rummet och fixade även iordning morgondagens kläder, enbart för att få sova några minuter längre haha.. Ne nu ska spela sims tills ögonlocken inte orka hålla sig uppe mer, godnatttttt!
Bild från midsommar, I think?

Frukost på sängen

Min bästa kille kommer in med frukost på sängen åt mig, kärlek!


Myslördag

Vi checkar in V75 med mamma och väntar på mat haha.. Blir mys framför tvn ikväll igen. Drar på en film och byter ut godiset mot fruktsallad, OM inte Anton ändrar sig och tar cykeln till Hemköp hihi. Hur som helst blir det en lugn kväll!


23 Mars

Kom precis in efter att ha hjälp till med att bära pellets, good girl! Sitter i sängen nu och bara tar det lugnt. Idag är det lördag vilket innebär... inte vet jag? Får ta dagen som den kommer helt enkelt, tillsammans med min killis. Det blir garanterat gött käk i alla fall, och säkerligen lite lösgodis då jag haft världens sug efter det.
Vill också bara passa på att gratta finaste Marija som fyller år idag! <3

@mormors place

Är på lunchrast och har precis fått i mig lite makaroner och falukorv, mormor levererar! Slutar vid 15, sedan blir det hem direkt och packa väskan för ikväll sticker jag och killen till Halmstad! Vi ska hälsa på hans mamma tillsammans med hans syster och hennes pojkvän. Ska bli kuul!
Två bilder från morgonen, varse!


Wifeymaterial

#cheatdaybigtime


@stinas place

Hemma hos Stina nu efter att ha varit förbi Hemköp en sväng för att köpa ingrediens och sen kommer det ju alltid till lite annat.. Hinner ej blogga nu, cupcackesdags!!!


Beautiful

Kom precis hem från önska och ligger nu i sängen och bara tar det lugnt. Är verkligen skiträdd för att bli sjuk, syftar på magsjuka baserat på att jag är hungrig men inte har någon matlust.. Som pricken över iet så har jag huvudvärk med, got 2 love my life right now. Skulle träffa Stina idag men just nu är jag inte så pigg på det. Kanske behöver jag bara sova lite? Who knows. Får testa mig fram till bättringsvägen! För övrigt så har jag skyltat lite idag, porslin tema! Imorgon väntar en bordsdukning, kuuul!


Hej torsdag

Godmorgon! Ligger i sängen hemma hos Kasey och är helt jävla forever alone här.. Ska snart bege mig mot önska men icke än. Idag är det torsdag vilket innebär cupcakesbakande med Stina! Mums!


We accept the love we think we deserve

Ligger i sängen och kollar runt lite på bloggar och andra hemsidor. Så underhållande att lyssna på Kasey när hon pluggar, för två minuter sedan lät det ungefär såhär: "Men det är ju fel på facit juu". Haha bästa tjejen! Ska se filmen zero dark thirty ikväll, eller jag i alla fall, finns ingen garanti på att Kasey håller sig vaken...


Gymmat

Hej på er! Var på gymmet en sväng med min bästa och nu sitter vi hemma hos henne och ska strax ta pärlan hem till mig där det väntar käk! Ikväll blir det att sova här och mysa till film och bara umgås som innan! Saknat det så!
Kaseys rygg på ena bilden (biff) och den andra är ungefär vad jag gjorde på gymmet.


I confess

Sitter på lunchrast och har ätit upp så måste roa mig på något vis. Sitter därför och tänker på mig själv, hahah.. Ne men tänkte berätta lite om hur jag är som person för er som inte känner mig så väl. btw, ta det med en nypa salt!

Nicolina Gustavsson, 17 år. Jag är en glad person med dumbo öron, brunt färgat hår och blåa ögon. Älskar godis och mat, suger på att hålla mina egna mål osv. Jag tycker inte om att bråka för det är väll mycket mysigare att vara snäll och bli omtyckt. Är ganska fjantig av mig och blir ledsen lätt, humörsvängar då och då med. Klarar inte av när någon är arg/besviken på mig eller om jag gjort något fel, vill helst lösa det direkt. Jobbar i kassan på Ica och pluggar andra året på handelsprogrammet. Jag bor med min mamma, pappa och hund. Har även två äldre bröder. Jag hatar falska människor, som pratar bakom ryggen på folk. Hatar även tjejer som lägger sig i andras förhållanden, hur många killar finns det inte i världen då? Varför inte lägga energi på någon som inte är i ett förhållande ist, winwin. Inget mer hat. Jag älskar alla som behandlar mig och mina nära och kära väl. Älskar min familj, vänner och pojkvän. Tycker om att resa och uppleva nya saker, kan man aldrig få nog av heller! Tycker om att dansa och är ledare för två grupper tillsammans med mig vän Antonija. Min livs stora kärlek är mat, och det kommer det alltid vara. Puss.


Onsdag, 20 mars

Godmorgon! Slängde precis i mig lite frukost och ligger nu i sängen och vilar upp mig. Idag ska det skyltas, lampor ska bytas, det ska pyntas osvosv. Har en hel del att stå i på önska haha! Blir att dra till gymmet en runda med Kasey runt 15 tiden. Ska även sola idag hade jag tänkt! Ikväll blir det även sleepover hos Kasey och en massa mys på det!


@home

Kom precis ut ur duschen och sitter nu i sängen och väntar på att maten ska bli kvar, min fina kille är även här och gör mig sällskap. Praktiken gick väldigt bra idag och det blir bara roligare för varje dag. Var förbi farmor på lunchen och det känns alltid lika skönt i hjärtat efter ett besök hos gamlingarna, lätt att man glömmer bort dem annars.. Blir att hänga framför tvn ikväll och bara ta det luuugnt! Lagom svart under ögonen på bilden nedan, ghost..


Äntligen hemma

Godmorgon! Sitter för tillfället och käkar frulle. Ser ut att vara ganska kallt ute så är inte alla sugen att cykla till önska.. Sover hellre några timmar till hihi. Idag kommer min godbit hit i alla fall så jag har något att kämpa för under mina timmar på önska. För övrigt så är jag glad idag, sköööööönt!


Praktik

Har fixat iordning mig lite nu och ska strax ta cykeln till önska. Efter praktiken väntar dans så jag känner mig lagom bokad idag. Aja, ha en fin dag!


Söndagsmys

Ligger i sängen helt för mig själv och njuter av lugnet. Om 3 minuter kommer jag ångra att jag skrev detta haha.. Nej men jag tycker egentligen inte om att vara ensam, men just nu är det liiiite skönt faktiskt. Ska hämta några bullar och lite mjölk till det, sedan drar jag på en film innan läggdags. Kan  slå vad om att det kommer ta tid för mig att somna inatt, utan min Anton jämte mig. Är för övrigt lite pirrig över hur första dagen på praktiken kommer att vara, ber till gud att det kommer vara roligt! Ni får sova så gott i alla fall, ensamma eller inte, u can do it!

Åhåh vad jag saknar dig! 

For the first time

Heeej! Denna söndagen har bara flugit förbi som söndagar brukar göra.. Har i alla fall gjort något "vettigt" idag, klippt min killes hår!!!! Vi fick oss ett ryck, dumma och rastlösa som vi var. Först var det tänkt att vi skulle raka av allt, men sen kom vi på att det kanske var bäst att testa oss fram genom att raka sidorna först. Om jag får säga det själv är jag ganska stolt, med tanke på att det var min första gång jag provade på frisör yrket.. Vi kom dock inte längre än att raka sidorna och det kanske var bäst så med! Övning ger färdighet så vi får se om han låter mig öva på han igen hahah. Har i alla fall haft en mysig helg med min fina kille! Imorgon är det måndag, vilket innebär praktik för min del. Ska tillbringa de kommande två veckorna på önska. Börjar vid 10 så är ändå nöjd med lite sovmorgon hehe.


Bullar på g!

Det finns ingen hejd på oss asså, igår var det blåbärsmuffins och nu står det bullar på tur! Njaaaam.


Hej lördag

Godmorgon världen! Käkade precis frulle med mannen min och nu ligger vi i sängen och degar. Igår blev det gladiatorerna och gött käk till det. Har inget planerat för dagen så blir att ta den som den kommer helt enkelt.


Blåbärsmuffins

Fick mig ett litet ryck och ställde mig i köket och bakade mig några blåbärsmuffins, typiskt mig och mitt sockersug! Tror många blev sugna på att hälsa på mig nu, nomnomnom bara komkomkom!


Fixar och donar

Har städat lite på rummet, rensat lite bland mina smycken, fixat till mig själv lite. Jag har helt enkelt fixat och donat lite här hemma! Anton kommer vilken sekund som helst och ikväll ska vi hem till Kasey och umgås med henne och Robin, dubbeldejt wiiiiiiie.


It's friday, smileeeeee

Hiiii! Idag är det fredag och jag är ovanligt glad, kanske för att jag verkligen fått sova ut inatt, sköönt. Blev ingen Anton igår utan lite mys med päronen ist, sjukt underskattat! Ikväll blir det ännu mer mys iaf, god mat en fredag är ju standard, och mat i helhet är ju fan livet. Anton kommer hit så fort han städat klart sitt lilla pojkrum haha! För övrigt så tränade jag lite på morgonen, dock inte så länge då benen vägrade att samarbeta. Aja det är väll ändå viljan som räknas, ville träna men gick inte så bra hahah ;) nu har jag iaf lite att göra innan pojken kommer hit, hörs!


Helg för mig

Kan säga att jag tar helg redan nu då jag är ledig imorgon! Får för tillfället inte håll på min kille men antar att vi ska ses ikväll. Var nere i källaren och körde ett litet träningspass innan och efter det stoppade jag i mig mammas goda grönsakssoppa, nomnom! Ligger i sängen och degar just nu och väntar på bättre tider, typ..


I skolan

Hej där! Tog tåget till skolan idag och fick gå upp supertidigt då jag sov i Värnamo inatt. Idag slutar jag 14!! Blir till att träna när jag kommer hem och sedan kanske dra upp till Värnamo beroende på om jag är ledig imon. Men nu ska jag vara lite flitig och jobba på istället för att sitta här och blogga om onödiga saker. Puss!


Vmo

Drar vidare mot Värnamo och Anton för att ha en myskväll där, och denna gången utan onyttigheter!! Eller.. Aja ni fattar, pissopuss.


Mar. 13, 2013

Här kommer lite bilder på vad jag gjort de senaste dagarna. Var till exempel på ett års kalas i söndags hos Anton och firade lilla Wilma! Sedan har jag tränat, haft dans med mina gullungar, och även gått i skolan.


comeback

Okej jag behöver min blogg nu, behöver skriva av mig då och då, vill kunna titta tillbaks, och det går det inte göra utan inlägg här. Vet att jag varit superdålig och mer än det, på att blogga. Gör comeback nu i alla fall, haha! Är glad idag och det är tur det, då jag hade en av dem sämre dagarna igår. Efter regn kommer solsken ju! Lägger träningen på hyllan för en dag och åker till min pojkvän istället. Igår hade vi hela 8 måndader tillsammans, både underbara och mindre underbara måndader, men i helhet är just de månaderna de bästa i mitt liv.
För övrigt så blir jag så himla trött på den kalla luften, när ska det bli vår egentligen? Klagar i alla fall inte på att solen tittar fram lite då och då, nu på dagarna. 
 


 

Torsdag

Heeeej där! Detta inlägget är enbart för Johannas skull. Skolan blev lite tillkryddad av drama idag, lite kul när det händer något hehe. Efter skolan drog jag hem, satt mig på cykeln i 45 min, hoppade in i duschen, drog tbx till skolan. Jag, Simon och Antonija ställde upp på att sälja lite för att tjäna in lite pengar till klasskassan, hjältar. Ska strax gå och lägga mig i alla fall. Imorgon är det fredag vilket innebär spelkväll och även heeeelg! Nästa vecka börjar även praktiken, känns så himla gött att jag fixat praktik med, ingen ångest alls med att vara ute i sista minuten som vanligt, nejnej.. Aja ni fattar, puss.