Bio ikväll!

Skickade precis ett meddelande till Ronja.
 

Torsdaaag

Hej på er. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv, då mina ögon är helt röda och irriterade. Det är inte första gången jag säger det, och lär inte heller bli den sista, jag hatar min jävla allergi!!! Blev att dra ut en sväng med Emil och Iban igårkväll för övrigt, för att spela basket och promenera. Kom hem runt 3 på natten i alla fall, lagom trött att lägga sig. Kan säga att jag tänker sova ut inatt, och lägga mig riktigt tidigt. Men nu ska jag få i mig lite käk, ciao!

De kommande dagarna

Visst lever jag, men inte så länge till. Hjärtat slår saktare, och ångesten sätter klorna djupare ju närmare lördag kommer. JAG VILL INTE JOBBA, helt enkelt. Har i alla fall kvar några gosiga dagar innan helvetet tafatt. Imorgon ska jag träna, tror jag. Nej men jag känner faktiskt att jag syndat tillräckligt nu dem senaste dagarna, helt utan någon som helst träning. Behöver ta tag i livet (fläsket), och komma igång med träningen igen. På fredag blir det bio, med ett förhoppningsvis härligt gäng, och sedan käk efter det. Vi ska se The dictator, som verkar vara en grymt rolig film, dog av trailern!! Det är självklart komedi, vilket passar mig och Ronja utmärkt då vi har sämsta humorn.. På lördag ska jag iväg till Chappen med goa brudar, vi ska ta med frukost i bilen (hur mysigt??) och sedan tillbringa dagen med alla cowboys och indianer, det lär bli grymt! Det roliga tar tyvärr  slut vid 16, då jag ska jobba till 20.15. Men efter det börjar det roliga igen!!!! haha. Nej men vi alla ska hem till Marina på sleepover, även som ett litet ''hejdå'' innan hon sticker till Kroatien! Man kommer sakta den galningen!! Men helgen ser visst lite lovande ut i alla fall, väntar nog med att dö! ;) Nu ska jag kolla tv och njuta av en choklad, hehe.... (Tar som sagt tag i livet imon, INTE idag)
 

 
Bilderna är från Ronjas blogg, även den fina bruden jag tillbringat mina senaste dagar med! love her!!

Give me one reason

Är hemma nu efter 5 dryga timmar på ica, men kändes ändå gött att jobba idag, då vädret suger och det är söndag. Hann även med att övningsköra lite med mamma efter jobbet, idag var jag till och med ute på gatorna och körde!! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slappa i min säng framför tvn. Skulle inte tacka nej till lite sällskap, men jag har choklad och muffins så jag klarar mig ändå. Ni hajjar läget, har jobbat, är trött, och ska tjocka mig helt själv. TJINGELING.

Skojar bara, jag är inte alls själv. Dessa killar är hemma hos mig just nu, riktigt trevliga faktiskt! Vi tog bilden nyss om ni undrar.

Inom mig.


It's funny how we feel so much but we don't say a word. We're screaming inside, but we can't be heard.

-

Hard work work

Vid 14 drar jag iväg till jobbet och sedan jobbar jag till 19. Känns helt okej då vädret är skit och jag ändå inte skulle ha något bättre för mig. Drog precis i mig en fet frukost och nu ska jag sminka till mig lite. Ber till gud att jag inte behöver sitta i kassan idag, då jag kommer nysa röven av mig, åh. Men men, har som sagt annat för mig nu, ciao!

Caviar Manicure!

Bara jag som diggar denna kaviarmanikyr från Ciaté? Nej men tänk till bruna händer nu under sommaren, man kan ju göra det precis som man vill, alla fingrar eller bara några enstaka och sedan lacka resten som vanligt! Hur snyggt som helst enligt mig, och ni hittar det på sidor som nelly och Eleven.se

Sommarjobb suger

Hellu. Denna dag har tillbringats hemma hos mig med filmtittande och tjockande, var även framme vid pizzerian tidigare idag och drog i mig en pommestallrik. Har bara latat mig som sagt och Steven har varit mitt sällskap. Imorgon väntar jobb, mindre kul.. Det är bara att gilla läget, som det även gäller med allt annat! På lördag börjar det riktiga sommarjobbet, kan inte säga att jag längtar eller så. Varför i helvete ville jag jobba? andas andas, det blir goa pengar, tillslut. Nu ska jag fortsätta med att glo film och fortsätta äta onyttigt, hej och hå, hörs la sen då!
 

I'm trying to protect what I keep inside


Jag igår, inte färgglad någonstans men äsch.

Bästa

Tjo bloggen. Igår hade jag så jävla roligt, bästa förfesten ever eller vad man nu ska kalla den. Var hemma hos Marina med ett litet gäng, om jag säger såhär tampongekar, vattenpistol (shotpistol!!!), vattenpipa, bodyshots osv. Ni hajjar? Hade grymt kul i alla fall! Åkte upp en sväng till en annan fest med, och träffade lite fina personer. Blev även att åka en helt onödig sväng till Vmo och tillbaks, haha! Idag ska jag bara klia i mina ögon, snyta mig, och irritera mig på min jävla allergi som vanligt dessa dagar, utöver det ska jag troligtvis kolla på film med någon eller några med, men vet inte riktigt än! Men blir att ta det lugnt idag och smälta gårdagen i alla fall, hoppas ni hade det lika trevligt som jag hade det! Nu väntar frukost, ciao!!
Såhär såg jag ut igår, glad och go!

My days.

Heeeeeeeeej! Vet att jag inte bloggat på flera dagar, eller? Nej men jag har varit upptagen om dagarna med fina människor och härligt väder. Har varit soligt två dagar i rad nu, känns underbart! Igår och i förgår var jag med min fina Ronja, på två dagar hann vi med en hel del och kul hade vi med! Idag var jag i Värnamo med Emil, vi umgicks med hans vänner och lamade runt i det fina vädret! Illgött. Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och börja tagga för morgondagen, för imorgon kör vi, midsommar baby!!! Väntar även på att min Bulläh ska komma hit som äntligen är hemkommen från Grekland, har saknat min bästa tös något otroligt!! <3 Men nu ska jag bara ta det lugnt, puss.
Haha bästa!

Godnatt världen

Är ni vakna? kanske inte, men blev i alla fall att leka med klantarslet William ikväll. Kom hem runt 1, efter att ha spelat ett antal olika bollsporter på skolgården i totalt mörker och även då utklassat Wille i dem alla hehe. Det roliga slutade när Wille sköt iväg bollen och spökerna istället kom fram. Vi hittade aldrig bollen så vi åkte en runda i bilen istället, tills det började dyka upp en del otäcka saker. Det hela slutade med att jag och Wille blev detektiver, det slog helt enkelt över på oss.. Äsch då, kvällen var kul osv, och Wille sprutade cola över hela bilen som avslut. Vi är konstiga osv, men samtidigt förjävla bra. Nu väntar sängen och imorgon ska jag gymma och vara med min Ronja, som för övrigt har skaffat sig boyfriend!! (önskar att det var jag hehe, men nej, här är man forever alone ist) Aja, hon är fortfarande mig flickvän, får helt enkelt vänja mig med att dela henne lite då och då. Men sängen väntar som sagt, godnatt.

Bakning på G!

Japp nu står Nicolina i köket redo för att baka kladdmuffins med härlig glasyr, eller blir det för mycket? Kladd + kladd asså? Äsch jag ska testa iaf, too much is never enough, enligt en av mina linnen som jag även förlitar min på idag.

Precis käkat..

.. och om någon timme ska jag träna lite! Ikväll blir det att kolla damlaget tillsammans med Marina och William, trevligt! Vet inte vad som händer efter det om det ens händer något då, alla har ju börjat jobba nu tyvärr. Jag är i alla fall ledig ett tag till innan jag börjar mitt sommarjobb på Ica. Som tur är har jag en vecka ledigt att sträva efter, för v.29 ska jag troligtvis till Halmstad med Stina och även Kalmar över någon dag. Men nu ska jag glo lite tv, hörs senare babes, peace osv.
Inte lite smutsig spegel..

Ullared

Kom hem ganska sent igår och idag gick jag upp väldigt tidigt, är lika med, en trött Nicolina. Nej men idag drog jag, morsan, mormor och brorsans tjej till Ullared. Kommer varken ihåg bilturen dit eller hem, då jag sov hela vägen och kände mig bara helt nerknarkad eller något? haha vad stoppade mamma i min frukost egentligen, hon kanske inte orkade med mig och mina humörsvängningar idag, men förstår henne.. Fick i alla fall med mig ett och annat hem, mest behövligheter men även något plagg. Ligger i sängen just nu och glor tv, väntar på bättre tider och även att maten ska bli klar. Men ni fattar läget, jag är trött, orkar inte skriva mer, men jag lever och allt dedär. Ha det fint!

Är sugen  på att färga håret mörkare igen, ska man?


Nu kör vi!

Skiter i om det är fest ikväll eller inte, nu går jag lös! Hem till wille nu o dricka vin som saft, tjingeling!

Biltur

Kom precis hem från en biltur med Stina, Anella, Martin och Wille. Köpte med oss lite gott från statoil och sedan började färden. Var på kylås toppen bland annat och tjockade oss samtidigt som vi även lyckades tända en brasa! Var med om lite läskiga grejer med men det orkar jag inte ta upp nu, för sjukt. Nu blir det läggdags och imorgon ska jag och Stina upp till Jkpg och kolla på när vår kusin springer ut, Nickepicke! Sussa så gott nu så hörs vi mer imon, puss.


Var även och kollade på min fina Ronjas skolavslutning tidigare idag och gav henne lite smått och gott. Kände mig som en stolt mamma när hon klev upp på scenen för solosång, grym är hon!! Min lilla going kommer snart att joina mig på fenix med, kanon! <3


Gymma


Ska iväg och gymma med bror runt 18, har en del att bränna om man säger så hehe. Ikväll blir det att fira in sommarlovet tillsammans med vänner, vet inte vart, vad, när, eller hur, men något blir det i alla fall! Ha en fin kväll allesammans, puss på er.

Äntligen



Ohyeah.


Jumpsuit


Kan vara det bästa när man har klädtorka(?). Nej men brun kropp, färgstarka klackar, smycken och denna, för enkelt till fest. Perfa.

It's just exactly what I want.

lazy days & dreamy nightsLovers...TumblrResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://www.farmrio.com.br/adoro/media/2012/04/tumblr_m18rhb1vEM1r26g5vo1_500_large_large.jpgCoisasLovers...Lovers...@paguimaraess | Na @patriciabonaldi! | Webstagram - the best Instagram viewerYou love me.
Weheartit of course.

My day

Ta farväl av Kasey, Check!
Baka muffins, Check!
Pw, Check!
Få ont i halsen, Check!
Tappa nagel, Check!
Äta onyttigt, Check!


Går ganska bra nu?


Ta farväl på teds

Godmorgon! Ligger i sänge och chillar lite efter min feta frukost. Tog lite sovmorgon idag och det var verkligen behövligt! Minns knappt när jag fick en riktigt go sömn senast. Idag blir det att ta farväl av bästis, som åker till Grekland inatt. Vi alla ska käka på teds och sedan krama henne hejdå!<3 sen är hon hemma om en vecka igen hehe. Men nu ska jag baka lite eller något sånt, ciaooooooooo.


Love u!


Niornas tur.


Var som sagt och kollade på niornas cabaré vid 20.00 tillsammans med Stina och Martin, och den var verkligen riktigt bra! Fick mig flera skratt och var även så sjukt stolt när min lilla Ronja sjöng, kände mig dock ganska meningslös då jag inte har en enda jävla talang? Gud glömde mig, så enkelt är det. Efter cabarén drog vi och åt fransk hotdog på statoil i alla fall, och sedan blev jag hemkörd. Ska strax gå och lägga mig, och behöver inte tänka på någon skola imon för det har jag ej, woho!!! Aja, hejdå.


Loafers


Spikes, love it.


Beach body

Träningsinspo på hög jävla nivå!


Nu kör vi!

Nu står det träning på schemat och senare idag ska jag kolla på niornas cabaré med Stina, kuuul!


My nails



#Träna

Nu börjar allvarlet, kanske lite väl sent men det är bara att ge allt!! Väntar på att bror ska hämta mig, så ska vi iväg till gymmet. Blir att lägga godispåsen åt sidan på allvar nu ett tag framöver, åt minstone på vardagarna hehe. Btw, vet att min nästan bara består av cambilder, men ska bli ändring på det med, SRY! Nu måste jag i alla fall ta mig dojjorna och jackan innan brorsan kmr, pussspusss!

Söndaaag

Hej på er! Tänkte bara säga att jag lever och att jag jobbade från 9.30 till 14 idag, med världens påsar under ögonen och trött som bara den. Så kan det gå! Har i alla fall inte gjort så mycket mer än det idag. Har inte haft någon ork alls så har bara sovit, och även gått en liten promenad med mamma. Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att kolla film med päronen! Imorgon väntar skola, men förhoppningsvis inga vanliga lektioner!

Galen, jisses

Mata er med lite inspiration

☯ † wolf † ☯Likes | TumblrTRIVIALPinterest / Search results for kate spade† you-and-i-colours-in-the-sky †MelancholiaAfter midnight...† dreams are visions †Ride Attitude


Life's not about the people who act true to you face. It's about the people who remain true behind your back.

Tjena alla snygga och även fula som jag just nu! Blir att käka lite smörgåstårta nu till frukost (LIVET!), och sedan hoppa in i duschen! För idag ska dem tre bästa musketörerna in till Jönköping en runda, och även Jeppan. Fick för övrigt världens gulligaste och bästa sms nyss, känn er avundsjuka för jag har världens bästavän, helt klart. Men nu har jag som sagt annat för mig, pussokram!

Jag och bästa bulläh igår!

SLEEEEEEEP TIGHT

Klockan är 2 på natten och jag kom precis hem från en chillkväll hos Jesper, med Tobbe och Kasey som sällskap. Innan det satt jag i dryga 3 timmar hos Antonija och gjorde naglar, man ställde ju upp som testdocka och kan säga att det faktiskt gick bra för att vara första gången! :) Imorgon ska jag ta sovmorgon och sedan blir det kanske att hänga med Kasey, Tobbe och Jesper in till stan och shoppa, men det är inte säkert än. Nu ska jag iaf sova, ciao.

När man inte orkar ta ansiktsmask i hela ansiktet.... haha!

jkpg

Tjenare! Idag har jag varit inne i Jönköping och köpt presenter till min fina mamma, som även fyller år imorgon!!! Blev lite smått och gott, och även lite av vad hon önskat sig hehe ;) Ska inte göra ett skit nu i alla fall, ha det gött.


Oldie shalalalaah


If you rush something, you increase the risk of messing it up.

Hej på er! Haft en bra dag? Själv så blev det att kolla alagsmatch med Marija och Medina, och sedan käkat pizza med Steven, David och Emil! och kvällen har jag tillbringat ute i skogen med Stina, Martin och Wille. Vi har klappat hästar, matat kossor, sett rådjur, åkt båt och fikat (haha!). Vilken nationaldag alltså ;) Men nu är det läggdags, och jag ska krypa ner med alla mina myggbett som jag har fått i pannan och även fästingarna som troligtvis kryper runt på benen just nu, GODNATT gott folk.


Bild på mig och ronny, har inget med dagen att göra men söta är vi iaf!


That moment you lose all respect for a person who you used to like.

Godmorgon Sverige! Käkar lite glass för tillfället och tänker på vad jag kan göra sen, och det står stilla i huvudet. Vad händer idag egentligen? nationaldag och allt, men ändå är det helt dött i lilla Skillingaryd. Kanske blir att dra till movalla en sväng och kolla alagsmatchen i brist på annat, vi får se helt enkelt! Ha en fin dag alla.


If you truly loved someone, they would be worth the risk. No hesitations. No excuses.

Har sovit bort hela dagen idag och nu väntar troligtvis en natt utan sömn bara för det, fan. Hängde med kasey en sväng hem efter skolan idag med, för att ta igen lite tid och även se vad hon shoppat i Stockholm. Blev även att mysa med lite b&j hemma framför tvn senare. Resten av dagen sov jag bara bort, så inget intressant... Imorgon väntar en ny dag i alla fall, där ingen skola är inblandad woho. Men nu ska jag glo tv, ha det fint.

Idag i skolan, jag och Simon.


Läggdags Untz

Heeeej. Kom precis hem från en go bilrunda med Stina, Martin och Wille. Vi åkte runt lite överallt och hälsade på kossor, spökhus, och tog fika på statoil osv. Ramlade även på en grusväg då jag blev helt panikslagen av att kossorna såg ut att springa mot mig och attackera, men vilken kossa skulle vara så dum att springa in i taggtråd? hehe. För övrigt så var jag bara överdrivet flummig från igår, aldrig skrattat så mycket som då. Men nu vängtar sängen ivrigt på mig, HÖRS.


<3


#GRYM

Kom precis hem från en springrunda tillsammans med mamma som ställde upp som sällskap och cyklade jämte. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag glo film, ha det!

A man’s biggest mistake is giving another man an opportunity to make his woman smile.

Hej på er. Vet fortfarande inte riktigt vad som händer ikväll men päronen sticker snart i alla fall och Steven kommer på besök en stund. Vet inte om vi drar ut en stund sen med eller hur vi gör, men har inte längre lust att ta det lugnt utan vill göra något, helst galet! Men nu ska jag fixa till mig lite och fortsätta med att dunka SKRILLEXXXXXXXXXXX, puss puss untz untz.