I won't give up on us.

 
Nu jävlar är jag färdigfixad och NU JÄVLAR KÖR VI!!
 

Hard work

Idag vaknade jag jämte min underbara pojkvän, finns inget bättre än det en kall oktober morgon. For sedan iväg till Ica vid 12, för att jobba till 20.15. Idag gick det verkligen segt på jobbet men fick finbesök av kusinerna från Borås! Kramade om alla mina tre små småttingar innan dem var tvungna att bege sig av igen, saknar dem så mycket och insåg att jag måste åka dit snart och hälsa på! Men men nu ska jag hoppa in i duschen för att kunna lägga mig tidigt. Imorgon väntar arbete igen fast bara till 14 som tur är. Blir även lite festligheter imorgonkväll, ska till värnamo med brudarna och partaja på Harrys! Duschen väntar, puss.

Haha bästa bilden, my badboy!!!
 
 
 

En söndag utan ångest.

Godmorgon världen! Vaknade väldigt tidigt idag och runt 8 om jag inte minns fel? Idag kommer min älskling hit och vi ska hem till min bror och fira han lite mer. I present av mig fick han en svart tröja med en liten jeansficka på, perfekt nu när det börjar bli lite kallt ute! Ska strax gå upp och börja fixa mig lite i alla fall, hörs.

Bild från igår. Tacos/ FIFA/ Film/ Shots/ Godis.

I'm ready.

Lysnnar på Tracy Chapman i väntan på att Kasey ska höra av sig om när jag ska komma upp.

Såhär ser jag ut ikväll!

-


Blue eyes


Moschino


Lördag

Godmorgon snyggingar! Började morgonen med att steka lite ägg och bacon, den godaste frukosten som finns enligt mig! Ikväll ska jag hem till Kasey för filmkväll, vi ska äta gott och kolla på skräckis! Innan dess hade jag tänkt att hinna med att städa på mitt rum, skriva ett cv och även rensa garderoben lite (om jag orkar).

Läggdags.

Trött och osminkad tjej ska snart hoppa i säng. Imorgon är det är ny dag och då blir det lite lördagsmys hemma hos Kasey med kinamat och skräckis! Kom även på att jag inte berättat att jag tog en spruta idag, ni vet den mot Hpv? Slarvade med att fortsätta ta den andra och tredje sprutan efter jag tog den första för några månader sedan, men nu idag när dem ändå var i skolan tänkte jag att jag skulle passa på och ta om dem och denna gången ska jag slutföra det haha. Har alltså två sprutor kvar och lite ångest över det då jag tycker att dem gör hemst ont! Men men, nu finns det ingen återvändo. Ska som sagt gå och lägga mig strax så vi hörs mer imorgon, hoppas ni haft en fin kväll!

Nymålade rosa naglar!

Duschen next

Ska ha lite fredagsmys med mig själv och ta en lååång dusch och raka benen, ha inpackning, måla naglarna, ansiktsmask osv. Gör helt enkelt det bättre av en tråkig fredag! Kollade även på X factor innan och tjena mittbena vad jag håller på Malcolm B!!! För övrigt så drog jag i mig en hel pizza innan med, mindre bra men skyller på att jag firade in lovet. Men nu har jag som sagt annat för mig, puss!

Snart dax för Halloween firande igen! Bild från förra året, mindre sexiga haha..

fridaaaaay

Känns hur konstigt som helst att se sig själv i spegeln, och har blivit lika förvånad över min hårfärg varje gång jag kollat. Man har inte riktigt vant sig och det tar nog ett tag innan man gör det med. Nu är jag hemma från skolan i alla fall, och känns lite wierd att det faktiskt är lov nu? Har planerat in lite festligheter i lovet men bortsett från det är det faktiskt ganska oplanerat. Är väääldigt trött just nu i alla fall, så funderar på att käka lite och sedan gå och lägga mig en stund.

I'm in love.

 
 

I miss this.



Mallorca, 2012.

Nu till vintern

För varje dag som går blir jag lite kärare i söta myströjor, då det även blir lite kallare.

Winter



Två bilder från förra vintern.
Nu är det inte länge kvar till snö, jul och allt som hör den till. Även om jag är en sommarälskare så längtar jag lite tills den första snön faller, för det är faktiskt en ganska mysig känsla. Längtar även till julafton, den tiden på året som alla är så himla kärleksfulla och mysiga. Men vintern är väll helt ok ändå, man myser ju jämt och ständigt och bara häver i sig varm choklad.

Färgat mig...

Godmorgon babes! Tänkte bara  berätta om att det skett en ganska stor förändring vad det gäller mitt hår.. Jag är inte längre brun/blond utan mörkbrun!.. Blir lika förvånad varje gång jag kollar mig själv i spegeln och vet inte om jag gillar det eller inte. Men det är en toning så den går väl ut om några veckor. Fick ett sjukt spontant ryck igår och lät min pojkvän färga det, vilken tjej gör det liksom?? Men det var han som tjatade på mig, och för att jag ska färga håret krävs det en heeel dels tjat! Men nu är det som det är i alla fall och jag är mörk i huvudet och kan inte göra något åt saken. Ska sminka mig nu för att se OM man kan se lite OK ut i det. Men ni fattar läget, puss.

Presentköpande

Håller på med mitt engelska arbete som måste bli klart idag, men ser det som en omöjlighet för nuläget.. Idag ska jag köpa en present till min bror som snart fyller år, men vad?? ska kika runt tills jag hittar något fint till han. Imorgon har jag idrottsdag och den tillbringas på rosenlund i Jkpg med Johanna och Antonija. Först ska vi bada i någon timme och sedan ska vi gå på ett yogapass. Men nu har jag lite annat för mig, puss puss.

oldie

Right now


Det har än sålänge varit en helt vanlig måndag förutom att vi fikade på lektionen som vi vanligtvis inte brukar hehe. Jag och Antonija tog nämnligen intiativet att köpa två kladdkakor till klassen att dela på, visst är vi söta? svar ja. Ska iväg på dans vid 5 och kommer inte hem förens efter 8, som vanligt en måndag.. Dödar just nu lite tid framför farmville och känner att jag aldrig skulle ha börjat med det, för jag är helt seriöst beroende nu. Ska gå och skita innan jag ska iväg så vi hörs senare, puss!

Friiidaaaay

Hej på er! Sitter i skolan och spelar farmville med Antonija då vi väntar på att bussen ska komma. Slutade vid 11 idag och ska upp till Värnamo vid 4 och kolla på Antons träning, sedan ska vi hem till mig för mys och god mat. Blir en lugn kväll eftersom att jag jobbar både lördag och söndag.. Men nu ska vi fortsätta spela, puss!
 
 

Teater ikväll!

Kom precis hem från skolan och nu sitter jag och spelar farmville i brist på liv, väntar även på att mamma ska bli klar med maten. Ska gå och lägga mig lite såfort jag fått i mig mat, är hur trött som helst idag. Måste även ha energi för att kunna hänga med skolan till Spira i Jönköping vid 18, för att kolla teater där! Kommer hem runt 23 ikväll och då blir det att hoppa i säng direkt. Imorgon är det fredag och jag ska troligtvis träffa min kille, som jag inte varit med på hela veckan. För övrigt så fick jag bra resultat på samhällsprovet, vilket kändes hur skönt som helst.

<3

pw

Gick en powerwalk på 1.5 timma idag tillsammans med mamma, och det känns nu i både rumpa och ben. Drog även till kinnarps och solade med Marina efter det. Skulle egentligen inte göra ett skit idag men eftersom att inte zumban blev av, kände jag att jag likaväl kunde hänga med mamma som sällskap när hon ändå skulle ut med Rocky (my dog). Utöver det har jag spelat farmville och luggit i sängen idag. Imorgon är det redan torsdag, känns helt okej även om jag inte längtar till helg och jobb.. Får tillbaks mitt samhällsprov imorgon så vi får se hur det gick, håller tummarna!! Men nu ska jag kolla lite tv, tills min pojke ringer. Ha det fint, puss.

Farmville 2

Såhär spenderar jag min onsdag hehe. / Började igår och är nu beroende.

Smile at the people who look like they’re having a rough day.

Hej på er! Ligger i sängen just nu och har precis fått klart min engelska uppgift, vilken lättnad alltså. Var iväg på kondition och styrka passet innan med Kasey och Marina. Idag var det riktigt skönt att träna, men samtidigt ovanligt jobbigt haha! Imorgon är det onsdag och jag har bara tänkt att ta det lugnt då, kanske plugga lite om jag känner för det. Men nu känner jag i alla fall att jag borde gå och lägga mig, innan jag somnar på datan. Vi hörs när vi hörs, puss.

Blir sugnare på att färga mig för varje dag som går, men vågar fortfarande inte!!! På bilden har jag Antonijas mörka löshår. (gammal bild)

Upptagen tjej

 
Wohu idrottsuppgiften klar, nu återstår bara 17535 andra läxor och inlämningar. Sitter med en handukk på huvudet som snart lär sitta fast. Funderar på att vila lite och kanske råka somna hehe. Eller så försöker jag bara få skiten gjord, hhhmmm. För övrigt så längtar jag till fredag och helg, känns som det var en evighet sedan jag festade. Ska till Värnamo med brudarna och förfesta med Martina och hennes gäng, och sedan drar vi vidare! Men det är som sagt på fredag, och idag är det måndag... Drömmer mig bort. Nej men funderar på att packa idrottsväskan till imon, så har jag det gjort. Hatar att göra det på morgonen, då jag alltid ska glömma något, och hellre vill sova dem extra 10 minuterna. Men ni fattar, har annat att göra nu, pussis.

Duschen next

Kom precis hem efter ha haft dans med alla mina och Antonijas flickor. Idag gick det hur bra som helst och den nya låten är GRYM! Eftersom att jag och Antonija inte kommer att vara med i någon ledardans iår (då vi inte hinner), kommer vi kanske att delta i vår högstadiegrupps andradans, bara ett kanske än sålänge. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det plugg, ciao.

ginatricot.com

 
 
 

Lite saker jag hatar helt enkelt.

Hatar.. att vara blyg som jag faktiskt är. Jag är INTE den som tar kontakt i första hand.
Hatar.. att jag blir så osocial med personer som inte matchar mig/som jag inte känner.
Hatar.. att jag är så dålig på att ta tag i saker och ting, som till exempel träning, plugg osv.
Hatar.. att bo i en liten håla utan möjligheter.
Hatar.. bråk och konflikter, försöker mig hålla mig undan det så gott som möjligt.
Hatar.. falska människor som bara pratar massa gojja.
Hatar.. att jag grubblar tills jag nästan sprängs av tankar ibland.

Har inte varit på det bästa humöret idag, och kan säga att det var väldigt jäkla skönt att få ur mig lite hat som jag faktiskt fick ur dessa punkter ovan.
 

I've loved and I've lost.

Sitter och gör precis allt annat än vad jag egentligen borde.. Kan inte någon bara be mig att ta tummen ur röven så jag kan börja plugga, pls? Ska vänta tills maten blir klar (ännu en ursäkt), man kan ju inte plugga på tom mage, right? Åkte hem från killen vid 14 idag för att sedan komma på lite steg till min och Antonijas högstadiegrupp. Det slutade med att vi bytte vår andra låt och gjorde några grymma nya moves. Igår var jag i alla fall med Anton hela dagen och vi åt tacos och myste hemma hos mig innan vi tog tåget till Värnamo. Där gick vi även till donken, som låg hur långt som helst bort, och sedan vidare till max och avslutade med en lyxshake innan vi GICK tillbaks hem. För övrigt tycker jag att det är ganska trist att min praktik är över, kommer sakna mina gummor på mq!

workout

Nu har man tränat och varit duktig, go nicolina! Ska hoppa in i duschen nu och sedan rakt ner i sängen. Imorgon väntar praktik, och även övernattning hos min älskling, myyys. Måste packa väskan och hålla på med, orkar inte! Aja, har som sagt annat att göra om jag ska kunna lägga mig snart, puss.
Tumblr_mbn64w6oao1rtp2vzo1_500_large

this girl is on fire

            
Tro det eller ej men har fått lite plugg gjort, LITE. Så lite att det nästan var onödigt att ens säga att jag fått något gjort, då jag nästan inte har det, men vill inbilla mig det i alla fall. Men sjutton vad krånglig jag blev där! Ska träna zumba sen mellan 20-21 i sporthallen, fast åker dit lite tidigare med Marina så vi kan möta upp Kasey för att kolla på godbiten innan vår träning, haha drygar! Men nu ska jag fortsätta med att "plugga", eller rättare sagt  lyssna musik, kolla fb, och göra allt annat än att just plugga. PEACE.

Show me a smile

Ska bli så himla gött att träna zumba ikväll, då jag tränade kondition och styrka igår och har träningsvärk från det hihi! Men tycker inte ni att träningsvärk är underbart gött egentligen, att veta att man kämpat? I think so! Just nu gör jag inte så mycket i alla fall, var framme och hämtade ut ett par brallor innan med mamma, som satt galant. Har nu bara två dagar kvar av praktiken på mq, och det ska bli skönt att få komma tillbaks till skolan igen efter det. Snart är det även loooov, det behöver jag så kom nu vecka 44!!
         

Kämpar på!

Hej på er! Idag var det inte nog med bara praktik utan efter det hade jag mina två grupper i dans, tillsammans med Antonija. Är så himla trött just nu, vilket inte är så konstigt då det varit fullt ös hela dagen.. Ska strax gå och lägga mig i alla fall (klockan är inte ens 22 haha!), men är som sagt hur trött som helst. Hoppas ni haft en fin dag och få en fortsatt bra vecka med, puss.
 

Fotgodis?

 

 
Men hur snygga skulle inte dessa vara nu under hösten och vintern, dör lite.

Stay with me.

Hallå där! Kom precis innanför dörren efter att ha spungit i ren pissenödighet hem från kulturmässan, kändes som vägen hem aldrig tog slut och var runt 1346780000 km lång, typ.. Ett ögonblick trodde jag nästan att jag skulle läcka igenom, och det var även nära. Nog om kiss! Jag och Antonija ställde i alla fall upp på att sälja lite fika på kulturmässan, då vi även tjänade en och annan kosing på det. Nu ska jag sova lite, då jag är föööör trött! Behöver lite ny energi med, vilket jag hittar i min frys, i form av b&j glass.

Jag och min vääldigt koncentrerade man!
 

Läggdags

Blev allt för mycket onyttigheter inhandlat innan men vad vore livet utan godsaker egentligen, eller vad vore en helg utan godsaker rättare sagt. Ska prata lite telefon med min goding nu och sedan ska jag lägga mig. En vecka avklarad av praktiken på MQ imorgon, och sedan är det bara en vecka kvar. För övrigt så kom jag på att jag och Antonija ska stå på någon slags mässa på söndag (vilket hon troligtvis också har glömt), och tjäna lite pengar. Allt från mig, bye.
 
 

I'm alive

Hej på er! Har inte hunnit/kunnat uppdatera er under de senaste dagarna, men jag lever i alla fall och har för tillfället praktik på MQ i Värnamo. Sov hemma hos Anton från Söndag till tisdag? och igår sov vi här en natt eftersom mina kläder började ta slut hos han haha.. I helgen ska jag passa huset och hunden då mamma och pappa ska iväg, och till min hjälp kommer min älskling! Men nu ska jag och mamma fram och handla lite smått och gott så vi överlever helgen, ha det fint!

Lagom go bild haha!